Cele mai bune telefoane cu tastatură QWERTY. Cu ele scrii mult și bine

Cele mai bune telefoane cu tastatură QWERTY. Cu ele scrii mult și bine

Am întocmit o listă cu cele mai bune telefoane cu tastatură QWERTY disponibile în acest moment prin magazinele din România pentru utilizatorii care au nevoie să scrie mult si repede de pe telefonul mobil.

Modelul de tastatura QWERTY este cel mai rapid și util pentru toți utilizatorii de calculator, dar când vine vorba despre telefonul mobil, mulți dintre cei care au smartphone-uri simt nevoia unor taste fizice pentru a scrie mai repede.

Cele mai bune telefoane cu tastatură QWERTY sunt disponibile în magazinele din România și le vin în ajutor celor care scriu foarte mult de pe telefonul mobil.

Cele mai bune telefoane mobile cu tastatură QWERTY: BlackBerry 9720

blackberry 9720 cele mai bune telefoane cu tastatura qwerty

Unul dintre cele mai bune telefoane mobile cu tastatură QWERTY, dar și printre cele mai accesibile și populare este cu siguranță BlackBerry.

Modelul 9720 este disponibil AICI.

Cele mai bune telefoane cu tastatură QWERTY: Samsung B5330 Galaxy ChatSamsung B5330 Galaxy Chat cele mai bune telefoane cu tastatura qwerty

După cum îi spune și numele, Samsung B5330 Galaxy Chat poate fi introdus cu ușurință în lista celor mai bune telefoane cu tastatură QWERTY în primul rând datorită prețului extrem de avantajos – doar 379 de lei, dar mai ales pentru tastatura QWERTY care îți permite să scrii mult mai repede mesaje și să chatuiești cu prietenii.

În rest, nu te aștepta la mari performanțe din partea acestul telefon, are o singură cameră de doar 2 Mp, un afișaj cu o rezoluție de 240×320. În schimb, bateria te poate ține, în regim de așteptare, până la 520 de ore.

Îl poți cumpăra de AICI.

Cele mai bune telefoane cu tastatură QWERTY: Blackberry Q10Telefon+Mobil+Blackberry+Q10+cele mai bune telefoane cu tastatura qwerty

Un alt model de la Blackberry care s-a vândut foarte bine în România este Q10. Pe lângă tastatura QWERTY extrem de utilă, smartphone-ul de la Blackberry are 2 camere foto, cea principală de 8 Mp, touchscreen de 3,1 inch, Wi-fi, 4G, Blackberry OS.

Îl găsiți la vânzare AICI.

Cele mai bune telefoane cu tastatura QWERTY: Nokia E5 CarbonNokia E5 Carbon Black CELE MAI BUNE TELEFOANE CU TASTATURA QWERTY

Telefonul E5 de la Nokia cu tastatură QWERTY vă ajută să accesați până la 10 conturi de e-mail de pe telefon, inclusiv Homail, Gmail și Yahoo Mail.

Puteți păstra legătura cu prietenii și familia prin intermediul E-mail OVI, contul gratuit de mail de la Nokia. Telefonul poate fi încadrat printre cele mai bune telefoane cu tastatură QWERTY și pentru design-ul subțire și contemporan cu accente din oțel inoxidabil.

Prețul telefonului este unul accesibil și îl puteți cumpăra de AICI.

Cele mai bune telefoane cu tastatură QWERTY: Blackberry 9320 CurveBlackBerry 9320 Curve CELE MAI BUNE TELEFOANE CU TASTATUra qwerty

Cu siguranță, cele mai bune telefoane cu tastatură QWERTY le găsim la Blackberry, motiv pentru care vă mai propunem un model accesibil ca preț și foarte popular în rândul utilizatorilor: Blackberry Curve.

Modelul 9320 are o baterie ce rezistă în modul stand-by până la 432 de ore, este foarte ușor având doar 103 grame și cu toate astea este extrem de ușor de comunicat cu ajutorul mesajor scrise deoarece tastatura QWERTY este integrată perfect.

Îl găsiți AICI.

Citește și: