Telefoane rezistente și durabile: patru modele care fac față șocurilor și apei

Telefoane rezistente și durabile: patru modele care fac față șocurilor și apei

Tot mai mulți oameni caută telefoane mobile rezistente și durabile, mai ales dacă stilul lor de viață include multe drumeții la munte sau la mare, locuri în care telefonul e mai expus ca niciodată.

Vă oferim o listă de telefoane mobile rezistente și durabile pe care le puteți lua cu voi în drumeție pe munte pentru că rezistă la șocuri, praf și apă.

În funcție de ce vreți să poată face un telefon rezistent la șocuri și apă, prețul lui poate varia între 300 de lei si 2.000.

Telefoane rezistente și durabile: CAT B25

Chiar dacă are o camera foto de doar 2 Mp și diagonala de 2 inch, fiind un telefon mic, CAT B25 este dual Sim și are o baterie ce rezistă peste 300 de ore în regim de așteptare și aproape 10 ore de convorbire.

Este rezistent la apă, rezistă la o adâncime maximă de 1m timp de 30 de minute. Îl găsești în stoc AICI.

cat b25 telefoane rezistente si durabile

Telefoane rezistente și durabile: Tecmobile Titan 600

Tot dual Sim este si telefonul Titan de la Tecmobile, însă beneficiază de o configurație mai bună ca precedentul telefon prezentat și de un alt preț. Are două camere, cea principală are 8 Mp, deci poate face poze decente.

Se spune că este cel mai dur telefon dintre cele produse de Tecmobile, rezistă la praf, șocuri, apă, include un buton de urgență SOS. Telefonul este garantat să reziste la căderi de la 1,2 metri fără probleme.

Bateria telefonului rezistă 1125 de ore în regim de așteptare și 18 ore de convorbire. Prețul lui este de 1.199 lei și îl găsiți AICI.

tecmobile titan 600 telefoane rezistente si durabile

 

Telefoane rezistente și durabile: CAT B100

Un alt telefon la un preț relativ accesibil este B100 de la CAT. Rezistă la șocuri, nisip, praf și apă, beneficiază și de o cameră secundară iar în această perioadă îl gasiți și în cadrul unei reduceri AICI.

cat b100 telefoane durabile si rezistente

Telefoane rezistente și durabile: Sony Xperia Z2

Este telefonul cu cea mai bună camera foto și video pentru un smartphone rezistent la apă. Mai exact, camera are 20,7 Mp și un senzor cu 30% mai mare. Practic, camera Sony Xperia Z2 este la fel de bună precum camerele digitale compacte. Creează video-uri 4K Ultra HD.

Din păcate, învelișul din sticlă al Xperia Z2 nu-l face un partener bun pentru excursiile la munte.

Cu siguranță dacă vrei să ai cele mai tari poze subacvatice, Xperia Z2 este cel mai recomandat pentru asta, la un preț de 1.879, pe care îl merită pe deplin. Găsești telefonul la vânzare AICI.

sony xperia z2 telefoane rezistente si durabile

Citește și: