Tehnologia primitivă îți arată cum trăiau strămoșii noștri și e fascinantă

Tehnologia primitivă îți arată cum trăiau strămoșii noștri și e fascinantă


Acum câteva luni, un nou canal numit “Primitive Technology” a apărut pe YouTube, și s-ar putea să fie cel mai creativ lucru pe care l-ai văzut vreodată.

Nu e nimic sofisticat la el, iar creatorul său spune concis că „doar construiește colibe primitive și unelte de la zero, folosind doar materiale naturale, găsite în sălbăticie”. Video-urile nu sunt narate, dar rezultatele sunt impresionante și vorbesc de la sine. Dacă Bear Grylls e în stare să găsească lucruri de mâncat chiar și acolo unde nu e nimic comestibil, tânărul al cărui nume nu îl cunoaștem și-ar putea construi un întreg sat doar din bețe și pământ.

Într-o perioadă în care oamenii de știință se tem că roboții ne vor distruge și că mașinăriile sunt mai inteligente decât noi, e revigorant să poți trage cu ochiul în trecut și să îți imaginezi cum trăiau strămoșii noștri. Deși probabil nu ne-am dori să fim vreodată în situația de a avea nevoie să ne construim un adăpost scormonind în pământ, nu putem contesta creativitatea și îndemânarea personajului, care nu înțelegem de ce nu e încă foarte popular pe internet.

Citește și:
Etichete: