Tastatura care te face să scrii mai repede e inspirată de corpul albinei [VIDEO]

Te-ai gândit vreodată că ai putea folosi o tastatură care să te ajute scrii mai repede? Norocul tău este că și altcineva și-a pus această problemă când tasta. Inspirat de vechile mașini de scris și de forma unei albine, a creat BeeRaider, tastatura care îți face mai accesibile cele mai folosite taste.

Tastatura a suferit diferite schimbări de-a lungul timpului, dar tastatura QWERTY s-a dovedit a fi cea mai populară. Cu toate acestea, McEnaney este de părere că dactilografierea cu noua tastatură poate fi deprinsă în doar 20 minute. BeeRaider are forma unei albine cu două aripi pe care sunt dispuse taste în formă ciclică.

Tastele sunt mai mari, iar cele mai folosite sunt plasate în centru. Tastele mai puțin folosite, inclusiv Q, K și X, sunt plasate în părțile exterioare. Cei dispuși să  folosească noua tastatură trebuie să scoată din buzunar 113 dolari și pot alege una dintre cele două variante ale tastaturii: aspectul optimizat sau design QWERTY radial, scrie Ozy.com.

Noul mod de tastare a fost implementat și într-o aplicație pentru Android și poate fi cumpărată cu aproape dolari din Play Store. Cu toate acestea, tastarea pe un ecran mic nu s-a dovedit a fi accelerată prin BeeRaider.

Autor: Diana Bone

beeraider tastatura

 

PLAYTECH
17:02 20.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video