System Shock 3 va fi prezentat în perioada următoare

System Shock 3 va fi prezentat în perioada următoare

Cei de la Otherside Entertainment vor prezenta în curând un nou joc din seria System Shock.

Una dintre cele mai populare serii din trecut se pare că va avea parte de un nou joc. După cum menționează publicația Polygon, cei de la Otherside Entertainment se pregătesc să anunțe în mod oficial System Shock 3. Aceștia au creat deja un site teaser, unde putem vedea în prezent două litere ”S” și un cronometru care ne arată că au mai rămas aproximativ cinci zile și jumătate până la un anumite eveniment.

System Shock 3

 

Deși unii probabil nu au știut inițial despre ce este vorba, un link apărut pe anumite forumuri a scos la iveală faptul că am putea avea de-a face cu un nou System Shock. După cum menționează WCCFTech, jocurile Bioshock sunt văzute de unii drept succesoare ale serie System Shock. Otherside Entertainment a fost fondată în urmă cu un an, iar scopul companiei este de a readuce la viață serii clasice de jocuri.

Evident, vestea aceasta naște noi întrebări din partea celor care au încercat jocurile în trecut. Ce se va întâmpla cu SHODAN, inteligența artificială împotriva căreia jucătorii au luptat în trecut? Jocul se va asemăna mai mult cu System Shock 1, sau cu System Shock 2? Povestea va fi o continuare a celei din System Shock 2? Sperăm să aflăm răspunsurile acestora în viitorul apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: