System Shock 3 a fost anunțat în mod oficial

System Shock 3 a fost anunțat în mod oficial

După teaser-ul de săptămâna trecută, cei de la Otherside au anunțat în mod oficial jocul System Shock 3.

Vă spuneam săptămâna trecută că am putea asista la anunțul unui nou joc System Shock în curând. Acum, zvonurile au fost, într-un final, confirmate, iar System Shock 3 este acum oficial. Astfel, pe pagina oficială a jocului puteți vedea acum o imaginea a lui SHODAN (Sentient Hyper-Optimized Data Access Network), personajul negativ al seriei, alături de numele dezvoltatorilor.

După cum menționează cei de la Gamespot, este interesant faptul că alături de Otherside Entertainment, sunt menționați și cei de la Night Dive Studios, compania care a obținut de curând drepturile pentru toată seria System Shock. Probabil cel mai interesant element care poate fi găsit pe site este înregistrarea cu vocea lui SHODAN. ”Credeai că te uitasem, insectă?”, întreabă personajul negativ al seriei.

În cazul în care vreți să aflați mai mult informații în legătură cu System SHock 3, se pare că aveți posibilitatea de a vă abona la un newsletter. Înainte de a face asta, va trebui, însă, să completați un chestionar, în care veți avea de răspuns la diverse întrebări. La un moment dat veți fi întrebați chiar și în legătură cu platforma preferată.

După cum am spus în trecut, vestea a dat naștere unor noi întrebări din partea celor care au încercat jocurile. Ce se va întâmpla cu SHODAN, inteligența artificială împotriva căreia jucătorii au luptat în trecut? Jocul se va asemăna mai mult cu System Shock 1, sau cu System Shock 2? Povestea va fi o continuare a celei din System Shock 2? Sperăm să aflăm răspunsurile acestora în viitorul apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: