SyncPhone este cel mai mic hibrid PC/smartphone care merge cu Windows 10

SyncPhone este cel mai mic hibrid PC/smartphone care merge cu Windows 10

Dacă vă imaginați că mă refer la Windows 10 Mobile, vă înșelați. SyncPhone va putea rula Windows 10 versiunea de PC ca o extensie pentru sistemul de operare de pe desktop.

Iar aici nu este vorba de Continuum, unde o parte din activitatea de pe un desktop se poate prelua pe un mobil echipat cu Windows 10 Mobile. Este vorba de faptul că sesiunea de activități pe care le aveți pe un PC echipat cu Windows 10 va putea trece integral pe SyncPhone cu tot cu layout-ul clasic de Windows 10 de pe desktop. Asta va insemna, un singur lucru: că toate aplicațiile care merg pe desktop vor merge exact la fel și pe SyncPhone.

În alte cuvinte, SyncPhone va fi cea mai compactă platformă de Windows 10 cu versiunea de PC de pe piață.

Acest aparat inedit a apărut unei inițiative de pe Indiegogo ce a dorit să creeze un smartphone de 5.4 inchi care să meargă cu un sistem de operare creat în jurul arhitecturii de 64-bit tipică sistemelor de operare de pe PC-uri.

Dispozitivul va veni în trei versiuni, ce toate vor merge fără probleme pe Windows 10 varianta de PC, însă cea mai puternică variantă va fi SyncPhone Pro. Aceasta va avea un Intel Atom x7 cu o frecvență de 2.4GHz, 8GB RAM, memorie internă de 128GB cu extindere printr-un slot MicroSD, și o cameră de 20MP.

SyncPhone va veni deblocat din fabrică deci vei putea instala ce vrei pe el, și de asemenea va veni cu un mini stand să poată sta ridicat. Dacă vei vrea să ai o experiență perfectă de PC vei putea comanda și o tastatură, ajungând să fie ceva asemănător cu Surface 3 de la Microsoft. Cel puțin, asta pretind băieții din spatele SyncPhone.

Momentan nu se știu foarte multe despre timpul de viață al bateriei, sau alte detalii tehnice dar, se pare că cea mai ieftină versiune de SyncPhone va veni pentru 280 de dolari, iar cea mai scumpă pentru 700.

SyncPhone este cel mai mic hibrid PC/smartphone care merge cu Windows 10

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI