Suzuki Air Triser este o sufragerie pe patru roți

Suzuki testează terenul înainte de debutul salonului auto de la Tokyo și dezvăluie conceptul noului minivan compact.

Dacă este cineva care să interpreteze liniile clasice, simple, ale mașinilor europene, sunt japonezii de la Suzuki. Noul concept are un aspect retro, așa cum ne-a obișnuit deja industria auto niponă.

Denumit Air Triser, minivanul cu trei rânduri de scaune, oferă o cabină spațioasă, care se bucură de un aranjament al scaunelor care permite transformarea interiorului într-un adevărat lounge privat.

În timp ce mașina este parcată, scaunele pot fi configurate într-o mulțime de moduri, care variază de la „relaxare”, când scaunele sunt amplasate față în față, la modul „lounge”, când locurile iau forma literei U, transformându-se într-o canapea comodă. Mai mult, pentru a face lucrurile și mai confortabile, un display se desprinde din plafon, și se poate conecta la orice dispozitiv inteligent, pentru a te bucura de o adevărată experiență media.

În ceea ce privește designul, minivanul aduce aminte de clasicul Volkswagen T1 Bus, cu aspectul său simetric, vopsea în două culori și un interior ce poate fi configurat după bunul plac. În fapt, Suzuki Air Triser pare că resuscitează bătrânul model German, făcându-l totuși ceva mai japonez. Iar acest lucru este foarte evident din încercarea acestora de a include o mulțime de funcții mobile într-un spațiu restrâns.

Potrivit celor de la Carscoops, Air Triser are doar patru metri lungime, doi metri lățime și 1.8 metri înălțime și este propulsat de un motor 1.3 cu patru cilindri, ajutat de un sistem hibrid și o transmisie în cinci viteze care trimite putere către toate cele patru roți.

Alte detalii despre minivanul de la Suzuki nu au fost făcute publice, dar cel mai probabil vom vedea mașina „în carne și oase” în cadrul Salonului Auto de la Tokio, care îți va deschide porțile pentru public în data de 30 octombrie.

Citește și: