”Spectre” ajunge în cinematografele din România

”Spectre” ajunge în cinematografele din România
16:35 03.11.2015

Cei care așteaptă cu sufletul la gură premiera noului film din seria James Bond, au motiv de bucurie. Pelicula va ajunge săptămâna aceasta în cinematografele din România. 

„SPECTRE” este cel de-al 24-lea film din celebra franciză britanică „James Bond” şi cel de-al patrulea film cu actorul Daniel Craig în rol principal, după „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace” (2008) şi „Skyfall” (2012).

Filmul a fost lansat deja în Marea Britanie, având parte de o premieră regală şi întrecând toate recordurile de box office din Regatul Unit. În doar şapte zile de la lansare, „SPECTRE” a înregistrat încasări de aproximativ 63,8 milioane de dolari, devenind filmul cu cea mai bună deschidere din toate timpurile, în UK.

Filmul „James Bond: SPECTRE” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 6 noiembrie 2015, odată cu lansarea internaţională, fiind proiectat în format 2D şi IMAX 2D. Biletele s-au pus deja în vânzare în cinematografele partenere, filmul fiind disponibil la cinema în avanpremieră din 5 noiembrie.

Filmul porneşte de la un mesaj criptic din trecut, care îl trimite pe agentul 007 într-o misiune distructivă în Mexico City, iar apoi în Roma, unde o întâlneşte pe Lucia Sciarra (Monica Bellucci), frumoasa văduvă a unui criminal ticălos. Aflat peste hotare, Bond se infiltrează într-o întâlnire secretă şi descoperă existenţa unei organizaţii criminale cunoscute sub numele de SPECTRE.

Această organizaţie a mai apărut anterior în alte şase filme Bond – „Dr. No”, „From Russia With Love”, „Thunderball”, „You Only Live Twice”, „On Her Majesty’s Secret Service” şi „Diamonds Are Forever” –, introducând noi personaje negative. În cel mai recent film al seriei, însă, organizaţia este reimaginată conform secolului al XXI-lea.

Etichete: