Specificaţiile complete ale Galaxy Note 5, detaliate pe cutia telefonului

Cu câteva zile înainte de lansarea noului Galaxy Note 5, cutia în care va fi livrat aparatul ne oferă cele mai plauzibile specificaţii hardware.

Are mari şanse să intre în istorie ca fiind cel mai prost păstrat secret când vine vorba de o lansare de smartphone. Cu toate acestea, foarte mulţi sunt curioşi ce ne rezervă Samsung când vine vorba de următorul Galaxy Note. Ajuns deja la generaţia a cincea, sud coreeni îşi pun mari speranţe în noul phablet. În definitiv, după rezultate financiare pe trimestrul al doilea al acestui an, Samsung are nevoie mai mult ca niciodată de o minune.

Cel mai recent set de informaţii scăpate pe internet referitoare la Galaxy Note 5 vin sub forma cutiei aparatului care are foarte mari şanse să fie cea reală. Aceaste imagini de mai jos provin din Thailanda şi ilustrează o cutie foarte similară cu cea de la Galaxy S6 şi S6 Edge, lansate în urmă cu câteva luni. Aceasta nu mai foloseşte materiale reciclabile precum în anii trecuţi, ci se orientează în schimb către un design mai curat, fără imagini pompoase sau grafică complexă. Totul se rezumă la câteva linii de text în relief pe faţa şi spatele cutie. Specificaţiile aparatului sunt prezente pe partea din spate.

Pe cutia noului Galaxy Note 5 nu vedem decât capacitatea de stocare internă şi numele produsului precedat de Samsung, cu numele companiei scris semnificativ mai mic decât cel al modelului. Pe spate, ni se confirmă câteva zvonuri din ultimele săptămâni. Se pare că Galaxy Note 5 va fi construit în jurul unui display Quad HDde 5,7 inci şi va folosi un procesor octa core pe 64 de biţi ajutat de 4GB RAM. Cele două camere vor fi de 16, respectiv 5 megapixeli, iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 5.1.1. Nu va lipsi suportul pentru cele mai noi tehnologii de comunicaţii 4G LTE.

Galaxy Note 5 împreună cu Galaxy S6 Edge+ se vor lansa la New York pe data de 13 august.

Cutie Galaxy Note 5

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail