Vaio con Dios: Vaio Z și Vaio Z Canvas, noile produse la un an de când Sony a vândut marca

Vaio con Dios: Vaio Z și Vaio Z Canvas, noile produse la un an de când Sony a vândut marca

După o perioadă destul de lungă de timp de la vânzarea diviziei de sisteme de către Sony, noul proprietar al brandului a anunţat Vaio Z şi Vaio Z Canvas.

Deşi am fost în permanenţă atras de sistemele premium de la , în momentul în care Sony a vândut acea divizie unui fond de investiţii asiatic  am devenit reticent că vom mai vedea prea curând noi creaţii premium, precum în urmă cu câţiva ani. Improbabilul s-a produs însă, iar în imaginile alătura vedem primele sisteme complet noi intitulate Vaio Z şi Vaio Z Canvas.

Vaio Z este un ultrabook de vârf cu o carcasă premium realizată dintr-o combinaţie de aluminiu şi fibră de carbon. În funcţie de buget, poate fi achiziţionat cu o varietate foarte mare de procesoare Intel Core i5 şi Intel Core i7. Încercând să se adapteze la cerinţele pieţei, noul Vaio Z vine cu o balama rabatabilă la 360 de grade, pentru ca, în funcţie de nevoie, să puteţi transforma laptopul în tabletă, rabatând ecranul până în spatele tastaturii. Cu un preţ de start de 1.600 de dolari, indiferent de varianta spre care vă orientaţi, ar trebui să obţineţi o autonomie de aproximativ 15 ore.

Vaio Z Canvas este mai apropiat ca şi concept şi execuţie de o tabletă Microsoft Surface, datorită tastaturii detaşabile şi a suportului pe care îl puteţi folosi pentru sprijinirea gadgetului de orice suprafaţă. Cu o diagonală de 12,3 inci, la interior ascunde un procesor Intel Core i7 de ultimă generaţie.

Configuraţiile în ambele cazuri includ un grad sporit de personalizare, deşi sunt şanse infime să fie disponibile pe canale oficiale şi în alte ţări decât Japonia.

vaio-z-canvas-1.0-640x258

Citește și: