Shelfie îți transformă cărțile tipărite în format digital

Shelfie îți transformă cărțile tipărite în format digital

În teorie, este imposibil să nu găsiți fascinația în răsfoirea unei cărți, dar o nouă aplicație intitulată Shelfie vă ajută să le transformați în ediții digitale.

Foarte mulți sunt de părere că edițiile digitale al cărților și revistelor cu care interacționați reprezintă viitorul. Pe lângă faptul că sunt mai ecologice, deoarece nu mai implică tăierea copacilor pentru a se materializa, eBook-urile sunt și mai ușor de păstrat sau transferat. Fără nici un dubiu, pentru mulți ani de acum înainte, veți putea merge într-o librărie să cumpărați o carte dar asta nu ar trebui să vă împiedice să priviți înainte.

Pornind de la această premisă, Shelfie este o nouă aplicație care își propune să faciliteze coexistența celor două tipuri de conținut. Astfel, dacă aveți deja o colecție stufoase de cărți tipărite, și v-ați dori să le aveți cu voi în deplasare pe eBook Reader sau tabletă, fără a le cumpăra din nou la prțe întreg, Shelfie crează circumstanțele perfecte.

Practic, odată instalată pe smartphone, aplicația vă ajută să vă scanați fiecare carte din bibliotecă. La pasul următor, progrămelul face tot posibilul pentru a găsi variante digitale ale volumelor achiziționate de-a lungul anilor. În cazul fericit, în care o astfel de iterație în format eBook există, veți primi un link pe email către o versiune gratuită a respectivei cărți sau, în cel mai rău caz, la reducere. Cu alte cuvinte, există șanse semnificative să fiți obligați să plătiți un preț mai mult sau mai puțin simbolic pentru o carte pe care ați cumpărat-o deja. Chiar și în acest condiții însă, veți avea totuși confortul psihologic că nu mai plătiți valoarea integrală a cărților care vă interesează.

,,Promoțiile noastre in-store realizate împreună cu librăriile ne-au arătat că cititorii cumpără mai multe cărți când versiunea eBook este inclusă.” BitLit, compania din spatele Shelfie este foarte încântată de inițiativă și speră că va câștiga popularitate la scară largă în cel mai scurt timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: