Serendipity S7 este un smartphone cu margini aproape inexistente

Serendipity S7 este un smartphone cu margini aproape inexistente

După cum se poate vedea şi în imaginile de mai jos, Serendipity S7 este candidatul perfect pentru cea mai mai mică margine a ecranului la un telefon.

Serendipity s7 smartphone margini subtiri

Într-o piaţă în care suntem zilnic asaltaţi cu noi modele de telefoane pentru un public incredibil de variat, rămâi din ce în ce mai surprins când o companie reuşeşte să iasă în faţă cu ceva original şi atrăgător. Cu toate acestea, exact aceasta a fost situaţia cu noul Serendipity S7 al unei companii asiatice mai puţin cunoscute.

În principiu, companii precum Apple, Samsung, Gionee sau Vivo împing la maxim limitele tehnologiei actuale în momentul în care fac eforturi pentru obţinerea celui mai subţire aparat. În acelaşi timp însă, există şi producători precum sau Serendipity care vor să ne impresioneze cu altă trăsătură ce ţine de dimensiuni uimitoare. De această dată este vorba de marginea ecranului care, cu cât este mai mică, cu atât oferă utilizatorului impresia că . Deşi este greu, dacă nu imposibil, să aproximaţi dimensiunea ei din imaginea de mai jos, merită să aveţi în vedere că are doar 0,7 milimetri grosime.

În altă ordine de idei, Serendipity S7 nu a avut încă parte de o lansare oficială, dar imaginile reale cu aparatul ne confirmă faptul că nu este vorba doar de nişte manifestări agresive de marketing la mijloc. Gadgetul chiar are un aspect spectaculos şi, cu un pic de noroc, s-ar putea să facă valuri şi în afara Asiei.

Ca şi specificaţii, micul smartphone nu este mic deloc. Este construit în jurul unui display Full HD de 5,5 inci, iar la interior ascunde un Snapdragon 400 MSM8928, 2GB RAM şi o cantitate de 16GB memorie internă. Pe spatele său, se regăseşte o cameră de 13 megapixeli, în timp ce doritorii de selfie-uri vor fi obligaţi să se rezume la imagini de 5 megapixeli. Partea de autonomie a întregului ansamblu va fi de 2600 mAh.

serendipity-s7-640x640

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: