Scandalul Volkswagen ar putea ajunge pe marile ecrane

Scandalul Volkswagen ar putea ajunge pe marile ecrane

La mai puțin de o lună după ce Volkswagen a fost acuzat de înșelătorie, se pare că scandalul în care este implicată compania aproape și-a croit drumul spre Hollywood.

Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, compania de producție a lui Leonadro DiCaprio, Appian Way, a făcut echipă cu Paramount Pictures, una dintre cele mai mari companii care se ocupă cu producerea și distribuirea filmelor, pentru a dobândi drepturile de ecranizare ale viitoarei cărți care investighează scandalul recent prin care trece compania auto din Germania.

Cartea, care încă nu are un titlu, va fi scrisă de Jack Ewing, corespondentul pe economie în Europa al publicației The International New York Times, care va săpa adânc printre detaliile fraudei, dorind să scoată la iveală cât mai multe informații scandaloase. Jurnalistul se ocupă de cazul Volkswagen încă din prima zi în care a izbucnit scandalul Dieselgate.

Scandalul în care este implicat constructorul auto nemțesc a izbucnit în urmă cu o lună, iar în urma acestuia au fost concediați mai mulți angajați importanți, inclusiv fostul CEO, Martin Winterkorn. Volkswagen a intrat într-un proces de restructurare, împreună cu celelalte branduri pe care le deține.

Cu 11 milioane de mașini afectate în întreaga lume, procese peste procese și  titluri în ziare ce conțin numele companiei,  în fiecare zi, nu este de mirare că Volkswagen ar putea ajunge pe marile ecrane. Biletele se vor vinde de la sine.

Este important de ținut minte faptul că deși un film despre scandalul Dieselgate ar putea fi produs, ar trebui să așteptăm o vreme până să ne putem grăbi spre cinematografe. Nu doar că detaliile nu au fost stabilite, dar nici măcar cartea după care ar trebui să se bazeze nu a fost scrisă. Așadar, trebuie să avem răbdare și să vedem ce se mai întâmplă cu Volkswagen între timp.