Șase uși pe un Audi A3 Cabriolet sau cum transformi o ”buburuză” într-o limuzină

Șase uși pe un Audi A3 Cabriolet sau cum transformi o ”buburuză” într-o limuzină

Mașinile cabriolet nu sunt întotdeauna cele mai populare, mai ales atunci când trebuie să călătorești „în echipă”. Un Audi A3 Cabriolet dotat cu șase uși și opt locuri este excepția de la regulă.

O echipă de tehnicieni a companiei nemțești a lucrat pentru a crea o variantă cel puțin neobișnuită a modelului A3 cabriolet.

Așadar, modelul  iese din tipar cu trei uși pe fiecare parte și opt locuri pentru norocoșii care au ocazia să călătorască cu acest Audi. Vehiculul câștigă astfel câțiva metri în lungime, iar spațiul în habitaclu este simnificativ ameliorat.

Pe lângă modificările estetice care i-au fost aduse acestui model de Audi, nu au avut loc schimbări la nivel tehnic. Mașina păstrează specificațiile clasice ale unui A3 Cabriolet.

Potrivit celor de la Le Blog Auto, scopul acestei transformări nu este cunoscut încă. Cu toate acestea, posibilitatea de a atașa un drapel pe capota mașinii îi dă acestui model de Audi A3 alura ideală pentru a fi folosită de un șef de stat sau o altă personalitate importantă.

Autor: Ștefan Neculai

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: