Samsung Galaxy S7 va avea un design similar celui de pe Galaxy S6

Samsung Galaxy S7 va avea un design similar celui de pe Galaxy S6

Conform unor informații apărute în Coreea de Sud, Samsung Galaxy S7 nu va avea un design schimbat față de Galaxy S6.

Timp de ani de zile, oamenii au așteptat o schimbare a designului telefoanelor Samsung. În toată această perioadă, compania coreeană a promis în continuu o nouă filosofie de design, însă fiecare flagship nou venea cu aceeași construcție din plastic pe care o cunoșteam atât de bine. Lucrurile s-au schimbat odată cu introducerea noilor Galaxy S6 și S6 Edge. Odată cu introducerea acestora, Samsung a adoptat, într-un final, un design premium, unul pe care îl va păstra și în cazul viitorului Samsung Galaxy S7, după cum spun unele informații din Coreea.

Conform unor surse citate de cei de la Android Authority, Samsung Galaxy S6 a reprezentat progresul, însă Samsung Galaxy S7 va reprezenta îmbunătățirea în ceea ce privește calitatea imaginii și performanțele. ”Deoarece smartphone-urile au devenit deja o comoditate, nu mai ai nevoie să cheltuiești atât de mulți bani cu schimbarea aspectului exterior…cel mai important este ca utilizatorii să se bucure de o experiență vizuală mai bună și de o putere de procesare mai mare”, a declarat sursa site-ului.

Astfel, ne putem aștepta ca Samsung să se concentreze asupra procesorului, RAM-ului și display-ului. Un lucru important pe care trebuie să-l menționăm este faptul că Samsung ar putea reintroduce slotul pentru carduri microSD și bateria înlocuibilă, însă aceste două informații nu au fost confirmate încă.