Samsung Galaxy J5 și J7 vin cu blițuri pentru selfie-uri perfecte

Samsung Galaxy J5 și J7 vin cu blițuri pentru selfie-uri perfecte

Samsung a anunțat lansarea smartphone-urilor Galaxy J5 și Galaxy J7, două gadgeturi dedicate celor care nu pot rezista nici măcar câteva ore fără să-și facă un selfie. 

Trendul selfie-urilor nu este unul care pare să dispară prea curând, având în vedere că aproape săptămânal apare fie un gadget dedicat exact acestei activități, fie un smartphone cu o cameră frontală extraordinară sau, în cazul de față, cu un bliț frontal.

Cei de la Samsung nu aveau cum să ignore acest lucru, așa că au venit în întâmpinarea amatorilor de ”autoportrete” cu două telefoane cu dotări mid-range.

Este vorba despre Samsung Galaxy J5 și Galaxy J7. J5 are un display de 5 inch TFT cu rezoluție HD, un procesor Snapdragon 410 și 1,5GB memorie RAM. Bateria este de 2600 mAh, iar camerele sunt de 13, respectiv 5MP.

J7 are dotări similare, diferențele ținând de dimensiunea ecranului (5,5 inch), dar și de procesor (Snapdragon 615).

Deocamdată, cele două smartphone-uri sunt disponibile numai în China și nu se știe dacă vor ajunge și în alte părți ale lumii, dar acum că Samsung a intrat în jocul blițurilor frontale, ne putem aștepta să vedem din ce în ce mai multe telefoane de acest gen.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: