Samsung Galaxy A9, lansat oficial: coreenii introduc un nou phablet

Samsung Galaxy A9, lansat oficial: coreenii introduc un nou phablet
13:03 24.12.2015

Samsung Galaxy A9, cel mai nou phablet din gama companiei coreene, a fost lansat în mod oficial.

Despre Samsung Galaxy A9 s-a vorbit mult pe parcursul ultimelor luni. Acum, după numeroase zvonuri, compania coreeană anunță, în sfârșit, mult așteptatul telefon. După cum scriu cei de la Android Authority, pentru moment nu avem însă acces la întreaga listă de specificații. Știm, însă, că avem de-a face cu un dispozitiv cu un ecran de 6 inci, care suportă o rezoluție Full HD. Sub display se ascunde, din câte se pare, un procesor Qualcomm Snapdragon 652 ocdta-core, alături de 3GB RAM.

Samsung Galaxy A9 2

Pentru stocarea datelor personale veți avea la dispoziție nu mai puțin de 32GB, cărora le veți putea adăuga până la 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Camera foto, cel mai probabil, nu este la fel de performantă precum cea de pe Samsung Galaxy S6, având doar 13 megapixeli. De cealaltă partea, senzorul de pe față va fi unul de 8 megapixeli.

Din câte se pare, nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu autonomia. Telefonul va beneficia de o baterie cu o capacitate de 4.000 mAh, care va suport și tehnologia Quick Charge, dezvoltată de Qualcomm, pentru o reîncărcarea rapidă a dispozitivului. De asemenea, butonul Home va avea un senzor de amprente, astfel că veți putea folosi Samsung Pay, sistemul de plăți cu mobilul dezvoltat de coreeni. Deși Samsung Galaxy A9 a fost lansat oficial, nu avem informații în legătură cu prețul și disponibilitatea.

Samsung Galaxy A9 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: