S-ar putea să aveți nevoie de un PC mai bun pentru Assassin’s Creed Syndicate

S-ar putea să aveți nevoie de un PC mai bun pentru Assassin’s Creed Syndicate

Degeaba este disponibil pentru console, dacă voi așteptați Assassin’s Creed Syndicate pentru PC și până acum nici măcar nu-i știați cerințele hardware. 

S-a lucrat mult la noul Assassin’s Creed și nici măcar nu este perfect. Cu toate acestea, fanii au așteptat cu entuziasm Syndicate, un nou episod al francizei, desfășurat în Londra victoriană. Problema majoră este însă că, degeaba vorbim de un titlu cross-platform, dacă nu toți cei care au făcut precomandă la Syndicate l-au primit în același timp. Favorizați au fost deținătorii de PlayStation 4 și Xbox One.

Pe 19 septembrie va fi făcută publică și versiunea de PC a Assassin’s Creed Syndicate, iar în urmă cu câteva zile, cei de la Ubisoft au făcut publice și cerințele hardware pentru acea variantă. Ca de fiecare dată, particularitățile vor fi defalcate în două, în funcție de calitatea experienței de care vă doriți să aveți parte.

Cerințele minime pentru acest joc Assassin’s Creed pleacă de la Intel Core i5 2400 la 2,5 GHz sau un AMD FX 6350 la 3,9 GHz. Cantitatea minimă de memorie RAM este de 6GB, în timp ce GPU-ul minim este un Nvidia GeForce GTX 660 sau un AMD Radeon R9 270. Pentru a vă bucura de toată munca dezvoltatorilor din spate și a activa toate detaliile vizuale ale jocului, soluția ar fi să băgați și mai mulți bani în computer, până la un Intel Core i7 3770 sau AMD FX3850 la 4GHz, 8GB RAM și un Nvidia GeForce GTX 760, GTX 970 sau AMD Radeon R9 280x cu 3 sau 4GB VRAM (RAM pentru placa video).

Singurul lucru pe care îl puteți face acum este să treceți în revistă toate elementele înșirate mai sus și să vă grăbiți să mai faceți mici investiții în PC-ul personal, dacă vă mai lipsește ceva, pentru a bifa cerințele minime sau recomandate de resurse hardware pentru Assassin’s Creed Syndicate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: