S-a lansat Android 6.0.1 Marshmallow cu câteva noutăți importante

S-a lansat Android 6.0.1 Marshmallow cu câteva noutăți importante
10:09 08.12.2015

În cazul în care folosiți un terminal Nexus cu Android 6.0 instalat și aveți câteva probleme, noul Android 6.0.1 s-ar putea să le remedieze.

În teorie, cei de la Google sunt destul de eficienți în a aduce pe piață noi versiuni ale sistemului de operare pentru mobile al companiei. Din păcate, din cauza fragmentării platformei, provocată de numărul foarte mare de producători de dispozitive, prea puțini dintre voi ajung să se bucure de ele. Dacă aveți o fascinație pentru cele mai nou actualizări, singur voastră soluție este să vă orientați către un smartphone sau o tabletă Nexus. Ați făcut-o deja? Felicitări, începând de astăzi aveți acces la Android 6.0.1 Marshmallow.

Au existat de câteva săptămâni din ce în ce mai multe zvonuri legate de o nouă versiune minoră de Android, iar acum s-au materializat. Android 6.0.1 s-a lansat oficial pentru utilizatorii de Nexus, urmând ca în următoarele săptămâni sau luni să ajungă și persoanele care folosesc gadgeturi ale altor branduri.

Dintr-un punct de vedere, cu Android 6.0.1, Google calcă pe urmele celor de la Apple. În urmă cu câteva luni, odată cu lansarea iOS 9.1, gigantul din Cupertino v-a deschis accesul către o serie stufoasă de emoticoane, multe dintre ele disponibile doar pe platforma Apple. Cu Android 6.0.1, gigantul din Mountain View a făcut același lucru.

Practic, în centrul atenției, dacă vă veți instala Android 6.0.1, se află emoticoanele. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe Twitter realizată de către contul oficial Nexus – @googlenexus. Astfel, aflăm că în total veți putea folosi nu mai puțin de 200 de emoticoane noi pentru a vă transmite stările emoționale într-un mod grafic.

Din Android 6.0.1 nu lipsesc câteva funcții noi și soluționări la diverse probleme sesizate în ultima perioadă. Unii utilizatori au sesizat o nouă bară de navigare, iar alții au fost entuziasmați să observe modul ,,Do not disturb” în setări.

loading...