Revoluția Prețurilor: Șase gadgeturi mici și mari pe care să le cumperi acum la reducere

Revoluția Prețurilor: Șase gadgeturi mici și mari pe care să le cumperi acum la reducere

Revoluția Prețurilor, campania de reduceri eMAG dinainte de Black Friday a început, iar noi am selectat câteva dintre primele oferte care ne-au sărit în ochi.

După cum v-am anunțat de ieri, reducerile eMAG din campania Revoluția Prețurilor sunt de până la 50%, iar oferta este valabilă timp de trei zile, adică până la data de 24 septembrie.

Reducerile eMAG se aplică pe toată gama de produse, de la telefoane și laptopuri la încălțăminte și ustensile de bucătărie. În rândurile de mai jos vă prezentăm câteva dintre ofertele care ne-au sărit în ochi.

Samsung Galaxy S6 la reduceri eMAG

Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB, iar modelul aflat la reducere vine cu spațiu de 32GB. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul, unul dintre cele mai bune lansate anul acesta, îl poți cumpăra la reducere, de Revoluția Prețurilor, de AICI.

samsung galaxy s6 reduceri emag

Tableta ASUS ZenPad 8.0

Tableta ASUS ZenPad 8.0 vine cu un display HD de 8 inch și cu un aspect premium. Este dotată cu un procesor Intel de 1,2Ghz, are 1GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. Este dispozitivul perfect pentru citit sau pentru vizionat filme, atunci când sunteți departe de laptop sau televizor, are o autonomie foarte bună și o puteți cumpăra la un preț bun de AICI.

Asus zenpad 8 reduceri emag

Smartwatch LG Urbane la reduceri eMAG

LG Urbane este, în momentul actual, unul dintre cele mai frumoase ceasuri inteligente de pe piață. Are un display rotund și funcționează cu sistemul Android Wear, de la Google. Se poate conecta la telefoanele cu Android, dar și la cele iPhone, are o autonomie mai bună decât restul smartwatch-urilor de pe piață și îl puteți lua la reducere de AICI.

lg urbane reduceri emag

ASUS Transformer Book T100TA

Acest 2 în 1 are un preț de 1.499 lei, dar va fi redus la 999 de lei. Are un display de 10,1 inch, un procesor Intel Atom Z3740 de 1,3GHZ, 2GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare, cu posibilitatea de extindere prin card microSD. Transformer Book T100TA rulează Windows, poate fi folosit și pe post de laptop și pe post de tabletă și s-ar putea să îl găsiți la ACEST link.

asus transformer book reduceri emag

Acumulator extern 8000mAh la reduceri eMAG

Sunt slabe șansele ca telefonul tău să reziste mai mult de o zi întreagă fără reîncărcare. Dacă ești ghinionist, nici măcar o zi întreagă nu te va ține, iar în cazul ăsta ai nevoie de un acumulator portabil, pentru situațiile când ești departe de priză, dar ai neapărată nevoie să dai un telefon sau să verifici un email. De Revoluția Prețurilor, îți poți cumpăra un acumulator de 8.000mAh, care garantează mai mult de două încărcări pline, la un preț foarte bun. Îl găsiți AICI.

acumulator extern reduceri emag

Căști ASUS Orion Pro

Căștile Orion de la ASUS sunt speciale pentru gamerii înrăiți. Sunt dotate cu microfon și au câteva moduri care îți dau un avantaj pe câmpul de luptă virtual. De exemplu, modul FPS EQ îți va permite să auzi fiecare mișcare a adeversarului pentru a-l descoperi mai ușor. În plus, are și un mod surround 7.1 pentru cea mai bună experiență multimedia și au o reducere considerabilă. Le puteți cumpăra de AICI.

casti asus orion reduceri emag

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: