21 sept. 2015 | 19:38

Revoluția Prețurilor: eMAG are reduceri înainte de Black Friday

ACTUALITATE
Revoluția Prețurilor: eMAG are reduceri înainte de Black Friday

La două luni înainte de Black Friday, eMAG anunță reduceri considerabile prin campania Revoluția Prețurilor. Reducerile eMAG încep marți dimineață și cel mai mare magazin online a arătat deja câteva din produsele care vor beneficia de prețuri speciale.

Revoluția Prețurilor este cea mai mare campanie de reduceri organizată de eMAG în afară de Black Friday. Revoluția Prețurilor de pe 22 septembrie este la a doua ediție în acest an, prima rundă de promoții desfășurându-se în luna iunie.

Campania de reduceri eMAG durează până pe 24 septembrie, iar comerciantul a trimis un newsletter cu o serie de produse. Reducerile vor fi de până la 50%.

Nouă ne-a sărit în ochi ASUS Transformer Book T100TA. Acest 2 în 1 are un preț de 1.499 lei, dar va fi redus la 999 de lei. Are un display de 10,1 inch, un procesor Intel Atom Z3740 de 1,3GHZ, 2GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare, cu posibilitatea de extindere prin card microSD. Transformer Book T100TA rulează Windows, poate fi folosit și pe post de laptop și pe post de tabletă și s-ar putea să îl găsiți la ACEST link. Deocamdată, produsul este listat ca și cum nu ar mai face parte din ofertă, dar având în vedere că există în newsletter, s-ar putea să îl găsiți acolo.

Un alt gadget la preț bun este eBook Reader-ul Kindle Glare Free. Are un ecran de 6 inch care nu reflectă lumina și care îți permite să citești cărțile preferate chiar și în lumina puternică a soarelui. Are 4GB spațiu de stocare, așa că poți încărca multe romane, iar acum are un preț listat de 349 lei (redus de la 399 lei). Cu ocazia reducerilor eMAG Revoluția Prețurilor îl veți putea găsi AICI la prețul de 299 lei.

În oferta de reduceri dinainte de Black Friday veți putea găsi și o mașină de spălat la un preț foarte bun, încălțăminte și tot felul de altfel de produse. Pentru a vedea produsele la reducerile anunțate de eMAG accesați ACEST link.