Revoluția Prețurilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare

Revoluția Prețurilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare

Înainte de Black Friday, cei de la eMAG organizează Revoluția Prețurilor, ocazie cu care puteți beneficia de reduceri importante la majoritatea dispozitivelor.

Din data de 22 septembrie, până pe 24 septembrie, la eMAG are loc revoluția prețurilor, ocazie cu care clienții magazinului online pot beneficia de o serie de reduceri de până la 50% la o gamă variată de dispozitive. După ce v-am prezentat câteva oferte la gadgeturi de toate dimensiunile, a venit vremea să vorbim și despre televizoare.

Am menționat cinci modele diferite de la trei dintre cei mai importanți producători, însă dacă vreți să vedeți toată gama de televizoare, puteți accesa acest link. De asemenea, puteți vizualiza toate reducerile eMAG aici.

Samsung LT24E390EW la reduceri eMAG

Ecranul de 59 de centimetri al acestui televizor suportă o rezoluție Full HD, oferind un unghi de vizibilitate de 178° atât orizontal, cât și vertical. Din punct de vedere al conectivității, veți avea parte de două porturi HDMI și de unul USB 2.0. Având o greutate de doar 4,2 kilograme, televizorul Samsung poate fi găsit la ofertă AICI.

Reduceri eMAG Samsung LT24E390EW

LG 32LF561V

Din punct de vedere al designului, sunt puține modele mai frumoase care pot fi achiziționate la un preț asemănător. Televizorul celor de la LG dispune de un ecran Full HD de 80 de centimetri și include tehnologiile ”Virtual Surround”, pentru ”o experiență de sunet superioară”, Optical Sound Sync și Clear Voice II. Dispozitivul beneficiază de un port HDMI și de unul USB 2.0 și poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG LG 32LF561V

Sony Bravia 40R450C la reduceri eMAG

Pe lângă tehnologia Clear Phase, care are rolul de a regla fin răspunsul în frecvență al boxelor pentru sunete mai echilibrate, televizorul Sony include și funcțai USB HDD REC, care permite înregistrarea temporizată printr-o singură atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB. Sony Bravia 40R450C are un ecran FULL HD de 102 centimetri, 2 porturi HDMI, unul USB și se găsește la un preț foarte bun AICI.

reduceri eMAG Sony Bravia

Sony 48W705C

Una dintre cele mai bune oferte pe care le veți vedea pe parcursul acestor zile este pentru modelul Sony 48W705C. Dotat cu tehnologii precum Motionflow XR, care creează și adaugă cadre suplimentare printre cele originale, TV SideView, pentru a înregistra și comenta emisiunile preferate, și X-Reality Pro, televizorul este o alegere inspirată pentru oricine vrea să aibă parte de cea mai bună experiență atunci când vizionează conținutul preferat. Ecranul Full HD are o diagonală de 121 de centimetri, iar din punct de vedere al conectivității, avem parte de patru porturi HDMI și două porturi USB 2.0. Acest televizor poate fi cumpărat la un preț avantajos de AICI.

Reduceri eMAG Sony 48W705C

Samsung 65JU7500 la reduceri eMAG

Cel mai interesant și cel mai costisitor model inclus în această listă este produs de Samsung și are un ecran curbat, de 163 de centimetri, care suportă o rezoluție 4K (3.840 x 2.160 de pixeli). Dotat cu funcția Samsung Easy Sharing, acesta vă permite să transferați cu ușurință date de la televizor la dispozitivul mobil și invers. De asemenea, funcția Auto Depth Enhancer presupune aplicarea mai multor de niveluri de îmbunatățire a contrastului la diverse zone și obiecte de pe ecran, pentru o vizualizare realistă. Televizorul celor de la Samsung este disponibil la ofertă AICI.

Reduceri eMAG Samsung 65JU7500

Citește și: