”Regele pirateriei” a lansat serviciul prin care vrea să atace Skype

”Regele pirateriei” a lansat serviciul prin care vrea să atace Skype

Kim Dotcom, supranumit de mulți ”Regele Pirateriei”, a lansat Mega Chat, un nou serviciu securizat de comunicare audio și video.

Se numește Mega Chat și este încercarea lui Kim Dotcom de a ataca Skype. Mega Chat este un serviciu de comunicare audi și video disponibil în variantă beta tuturor celor care au un cont pe Mega.nz, site-ul ”regelui pirateriei”. Mega Chat a fost pornit în cursul zilei de astăzi.

Cei de la TechCrunch au testat serviciul, iar acest pare a avea mici probleme la anumite capitole. Aparent, notificările în legătură cu alte apeluri primite nu funcționează în anumite situații, iar conexiunea nu este stabilă în unele situații. Cu toate acestea, în situațiile în care serviciul funcționează, calitatea conversațiilor este cel puțin la fel de bună ca în Skype. Pentru a folosi serviciul, trebuie să vă logați pe mega și să accesați opțiunea chat din stânga ecranului. După aceea puteți comunica cu oricare dintre contactele voastre.

mega megaupload skype chat 22

Kim Dotcom, fondatorul site-ului Megaupload şi unul dintre cei mai cunoscuţi „piraţi” online, a fost arestat în ianuarie 2012, în urma unui raid al autorităţilor. Numele său real este Kim Schmitz, iar în ultimii trei ani a reușit să scape, mulțumită banilor și avocaților, de extrădare în Statele Unite ale Americii.

Kim Dotcom s-a născut în oraşul Kiel, din nordul Germaniei, dar probabil că nu te interesează viața lui, ci mai degrabă munca pentru care îl știi. După ce a primit primul calculator la nouă ani, s-a apucat să copieze jocuri şi să le vândă prietenilor, iar în primele zile ale internetului obişnuia să-şi „facă loc” în computerele altora. Dotcom nu şi-a ţinut trecutul niciodată secret, lăudându-se că a intrat în serverele NASA, ale Pentagonului şi ale unei bănci celebre. Puteți citi mai multe despre Kim Dotcom pe Playtech aici.

Citește și: