14 apr. 2015 | 12:46

Promoțiile la gadgeturi continuă și după Paște. Reduceri la telefoane, tablete și căști

ACTUALITATE
Promoțiile la gadgeturi continuă și după Paște. Reduceri la telefoane, tablete și căști

Majoritatea magazinelor au organizat reduceri de Paște, dar în unele locuri promoțiile continuă cu toate că s-au terminat sărbătorile.

Spre exemplu, eMAG are o nouă rundă de oferte speciale la o gamă mare de produse. Noi am ales, mai jos, câteva telefoane, tablete și căști care au reduceri considerabile. Întreaga ofertă o găsiți aici.

Înainte de a trece la sugestii, menționăm că una dintre cele mai interesante oferte este la televizoarele Samsung din gama SUHD. Astfel, pentru orice televizor cumpărat, primiți gratuit un smartphone Samsung Galaxy Note 4. Vedeți toate televizoarele care vin cu unul dintre cele mai bune telefoane ale momentului aici.

Reduceri la telefoane

Lumia 635 este un telefon ieftin și cu adevărat bun. Rulează sistemul de operare Windows Phone 8.1 și se descurcă foarte bine cu cei 512MB RAM din dotare. Are un procesor Snapdragon 400, ecran de 4,5 inch și cameră foto principală de numai 5MP. Ca orice Lumia care se respectă, se comportă extraordinar în folosirea de zi cu zi, mulțumită gradului ridicat de optimizare a sistemului de operare. Îl puteți cumpăra de AICI, la un preț special.

HTC One M8  este și el la reducere și este, în continuare, unul dintre cele mai bune smartphone-uri. Este vorba despre variantă de 16GB, are carcasa realizată în proporție de 90% din aluminiu și ascunde la interior un procesor Snapdragon 801 Quad-Core la 2,3 GHz și o memorie RAM de 2GB. Ecranul cu o diagonală de 5,5 inci are o rezoluție de 1080p și este securizat cu Gorilla Glass 3. Îl puteți cumpăra la reducere de AICI.

iPhone 6 Plus are o reducere considerabilă, de 700 de lei. Este primul phablet de la Apple și este un telefon extraordinar pentru cei care vor un ecran mare pe un corp subțire și ușor. Camera foto este printre cele mai bune pe care le-am văzut pe un smartphone, iar performanța este de neegalat, mulțumită optimizării sistemului de operare iOS. Puteți cumpăra iPhone 6 Plus la reducere de AICI.

Mai multe reduceri la telefoane aveți AICI.

iPhone 6 Plus

Reduceri la tablete

ASUS Fonepad este o tabletă cu slot pentru SIM 3G pe care o puteți folosi și pe post de telefon supradimensionat. Are un ecran de 7 inch, un procesor cu două nuclee de la Intel, 1GB memorie RAM și rulează Android 4.3 Jelly Bean. Se descurcă bine în sarcinile de zi cu zi, dar și în jocurile casual. Are o reducere mare și puteți cumpăra de AICI.

Lenovo Yoga Tab 2 este o tabletă extraordinară cu design inedit. Are un ecran de 8 inch și rezoluție full HD și dispune de un suport special, care funcționează ca un stand. Autonomia este foarte mare, iar performanțele sunt fără cusur, mulțumită procesorului quad-core și memoriei RAM de 2GB. Este un dispozitiv perfect pentru multimedia și este la ofertă AICI.

iPad Air este cea mai bună tabletă de anul trecut. Are un ecran de 9,7 inch cu rezoluție Retina și este incredibil de subțire. Versiunea aceasta dispune de un slot pentru SIM 4G, însemnând că puteți avea acces la Internet de oriunde și oricând. Performanțele sunt de neegalat, iar iPad Air este un dispozitiv foarte bun pentru jocuri, filme sau emailuri. O puteți cumpăra de AICI.

Mai multe reduceri la tablete găsiți AICI.

iPad Air 2 lansare in Romania (4)

Reduceri la căști

Sennheiser HD 219 sunt căștile perfecte pentru cei care vor o calitate a sunetului excepțional la un preț decent. Izolează sunetele din mediul ambient, au o frecvență de răspuns cuprinsă între 19 și 21000 Hz și o sensibilitate de 108dB. Le puteți cumpăra de AICI.

Panasonic RP-HSC200E sunt căști pentru cei care obișnuiesc să facă activități fizice intense. Se pliază perfect pe lângă urechi și puteți fi siguri că nu vor cădea în timpul sesiunilor de jogging. Au o putere mare, sunt rezistente la apă și le puteți lua de AICI, la reducere.

Thomson HED 3203 CR/BN se remarcă, în primul rând, prin designul excepțional. Căștile au un aspect retro și vor fi pe gusturile celor melancolici după vremurile mai bune de demult. Au un preț mai mult decât decent și sunt și la reducere. Le puteți cumpăra de AICI.

Toate căștile la ofertă le găsiți AICI.

casti reducere