Reduceri la sute de gadgeturi. Ce merită să-ți cumperi

Reduceri la sute de gadgeturi. Ce merită să-ți cumperi

Am trecut de Black Friday și de sezonul cadourilor, dar reducerile la gadgeturi nu par să se oprească și noi suntem la fel de fericiți ca și voi. eMAG mai are o rundă de oferte speciale și sute de produse pot fi cumpărate chiar și la jumătate de preț. 

Am aruncat un ochi peste lista cu gadgeturi la reducere și am selectat, mai jos, o serie de produse care merită cumpărate acum. Promoțiile sunt disponibile până la data de 31 martie, dar nu se știe cât vor fi produsele disponibile în stoc.

Întreaga ofertă eMAG este disponibilă AICI.

Reduceri la laptopuri

Dacă simțiți că laptopul vechi nu mai face față, sau v-ați decis în sfârșit să renunțați la computerul desktop pentru ceva mai portabil, trebuie să luați în considerare și modelele oferite de eMAG la ofertă.

Laptopul Acer Aspire V3-371-34SQ este perfect pentru cei care nu au pretenții foarte mari în ceea ce privește un laptop. Are un display de 13.3″, procesor Intel Core I3 și spațiu de stocare de 1TB. Prețul este redus considerabil și găsiți oferta completă AICI.

Laptopul Toshiba Satellite P50T-B-112 este gândit special pentru cei care vor să se joace sau să facă editare foto/video. Are un ecran de 15,6 inch, cel mai puternic procesor Intel Core i7 și memorie RAM de 16GB. Avea un preț piperat, dar cu o reducere de 20% merită luat în calcul. Ofera o aveți AICI.

Toate reducerile la laptopuri sunt AICI.

reduceri laptop

Reduceri la telefoane

Companiile mari tocmai au lansat noi vârfuri de gamă, dar asta nu înseamnă că modelele de anul trecut nu mai sunt bune. Din contră, specificațiile fac față cu brio celor mai recente aplicații, iar actualizările de sistem vor continua să vină. Dacă nu ți-ai mai schimat telefonul de ceva timp, ar fi cazul să arunci un ochi peste reducerile la smartphone-uri.

iPhone 6 rămâne, incontestabil, unul dintre cele mai bune smartphone-uri disponibile pe piață. Norocul tău este că îl poți cumpăra cu o reducere de aproximativ 500 de lei. Are un ecran superb, o cameră foto extraordinară și ți-l poți lua de AICI.

Sony Xperia Z3 Compact a fost unul dintre cele mai lăudate telefoane ale anului trecut. Este rezistent la apă, are o dimensiune perfectă pentru orice buzunar și specificații de top. Nu dai greș cu tehnologia japoneză, mai ales când arată atât de bine. Găsești oferta AICI.

Toate reducerile la telefoane sunt AICI.

reduceri smartphone

Reduceri la tablete

O tabletă îți poate folosi atât la birou, cât și acasă, atât în avion, cât și în parc. Este un instrument util pentru cei care vor să fie mereu conectați și pentru cei care ecranul telefonului este prea mic. Fie că ai nevoie de un instrument de productivitate, fie că vrei un gadget pentru multimedia, oferta eMAG e plină de tablete la preț bun.

Tableta Samsung Galaxy Note Pro are tot ce ți-ai putea dori de la o tabletă. Ecranul de 12,2 inch este perfect pentru filme și are o rezoluție QHD. Procesorul este perfect pentru jocurile solicitante, iar stylusul dedicat te va ajuta în mai multe situații decât îți poți imagina. Reducerea este semnificativă și poți cumpăra tableta de AICI.

Tableta Toshiba WT7-C-100 este dedicată persoanelor care vor un dispozitiv ieftin, dar care au nevoie de funcționalitățile oferite de Windows. Are un ecran de 7 inch, ceea ce înseamnă că o poți lua cu tine peste tot. Prețul e aproape la jumătate, așa că sari cu banul AICI.

Toate ofertele la tablete le găsești AICI.

reduceri tablete

Citește și: