Reduceri eMAG la produsele Samsung: Care sunt cele mai bune de care să profiți

Reduceri eMAG la produsele Samsung: Care sunt cele mai bune de care să profiți

Samsung și eMAG oferă reduceri în această perioadă. Noi am făcut o listă cu cele mai avantajoase zece reduceri de care să profiți, de la telefoane la televizoare.

Între 13 și 16 ianuarie, eMAG oferă mai multe produse Samsung la reducere. Unele prețuri au fost ajustate cu câțiva lei, pe când în unele cazuri scăderea ajunge la câteva mii de lei. Noi facem un top cu telefoane și tablete și menționăm televizorul cu cea mai mare reducere de preț. Dacă voiai unul curbat, acum e șansa ta.

Samsung Galaxy S4 revine în ofertă, după perioada reducerilor de sărbători, și a rămas încă un telefon decent. Are un ecran de 5 inci full HD, un procesor cu patru nuclee, o cameră foto de 13 megapixeli și 2GB de memorie RAM. Bateria este de 2.600 mAh. Telefonul e 1.400 de lei la eMAG.

galaxy s4 black

Dacă S4 nu-ți place, există Galaxy S5 mini cu ecran de 4,5 inci la rezoluție HD, are o cameră de 8 megapixeli și procesorul este cu patru nuclee ajutat de o memorie RAM de 1,5GB. Bateria este de 2.100 mAh și are senzori pentru monitorizarea pulsului. Galaxy S5 mini ajunge la 1.450 de lei la eMAG.

galaxy s5 mini

Dacă dorești un telefon mai ieftin, există Samsung Galaxy S4 mini care beneficiază de o reducere rezonabilă acum. Are un procesor cu două nuclee, 1,5GB de memorie RAM, o cameră de 8 megapixeli și o baterie de 1.900 mAh. Telefonul e 900 de lei la eMAG.

Samsung Galaxy S4 Mini Display

Cireașa de pe tortul Samsung este însă Galaxy Note 4. Are un ecran de 5,7 inci la rezoluție QHD, cea mai mare din acest moment, o baterie de 3.220 mAh și un procesor cu patru nuclee ajutat de 3GB de memorie RAM. Spațiul de stocare intern este de 32GB și camera foto este de 16 megapixeli. Telefonul e 3.100 de lei la eMAG.

Lansare Samsung Galaxy Note 4 in Romania FOTO Razvan Baltaretu Playtech (11)

Dacă ai deja telefon și vrei o extensie a sa, există ceasurile inteligente. Galaxy Gear 2 Neo oferă pachetul dorit de funcționalități mai puțin camera foto de pe Gear 2. Îți poate măsura pulsul, e rezistent la apă și praf și are o autonomie de circa două-trei zile, în funcție de cum îl folosești. Ceasul ajunge la 850 de lei la eMAG.

Samsung-Galaxy-Gear-2-Gear-2-Neo-preturi_thumb.jpg

Dacă vrei tot ce e mai bun, atunci Samsung Gear S este acela. A fost prezentat spre finalul anului trecut, are un ecran mai mare decât al rivalilor săi și dispune de slot pentru cartela SIM. Are un spațiu de stocare de 4GB, monitorizează pulsul și ai un review cu el aici. Ceasul e 1.680 de lei la eMAG.

Samsung Gear S review Playtech-0166

Am ajuns și la tablete și Samsung Galaxy Tab Pro T900 este cea mai bună cu un preț rezonabil. Oferă un ecran de 12,2 inci la rezoluție QHD, are 3GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32GB. Camera foto principală are 8 megapixeli și bateria este de 9.500 mAh, iar procesorul este cu opt nuclee. Tableta e 1.700 de lei la eMAG.

Samsung Tab Pro 12,2

Dacă vrei ceva la dimensiuni mai mici și preț mai scăzut, atunci Samsung Galaxy Tab Pro T520 poate fi acea alegere. Are un ecran de 10 inci QHD, memoria RAM este de 2GB și spațiul de stocare ajunge la 16GB. Bateria este de 8.220 mAh, iar tableta cântărește sub 500 de grame. Costul este de 1.450 de lei la eMAG.

Galaxy Tab Pro 10-4105

O tabletă la un preț foarte mic este Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Are ecran de 7 inci la rezoluție 1.024 x 600 pixeli, memoria RAM este de 1GB și spațiul de stocare de 8GB. Are și o cameră de doi megapixeli, iar bateria este de 3.600 mAh. Ajunge la 400 de lei.

samsung-galaxy-tab3-lite_thumb.jpg

Ziceam de cea mai mare reducere eMAG la produse Samsung. Ei bine, televizorul Smart LED Samsung 55HU7100 cu ecran curbat la rezoluție 4K are un preț redus cu 4.000 de lei. Dispune de funcționalități smart, are aplicații pentru conținutul preferat, poate fi controlat de pe telefon, iar curbura ecranului ar trebui să îmbunătățească experiența de vizionare. Acest model e acum 6.000 de lei la eMAG. Dacă prețul ți se pare prea mare, oferta cu reducerile la televizoare este aici și poți găsi electronice la preț mai mic.

televizor samsung 55HU7100

Citește și: