Reduceri eMAG: Idei de cadouri de Crăciun pentru ea

Reduceri eMAG: Idei de cadouri de Crăciun pentru ea

Decembrie e luna cadourilor, dar nu e nimic nou aici. Pentru că tot sunt reduceri eMAG, am scris deja un articol prin care oferim idei de cadouri de Crăciun pentru el, iar acum a venit și rândul ei. Desigur, vor fi tot high-tech, cum v-am obișnuit.

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea – iPad mini 2

Dacă prietena ta își dorea o tabletă, iată un iPad mini 2 la preț redus. E o idee excelentă de cadou pentru un fan Apple care nu se mulțumește cu un iPhone. Are un ecran de 7,9 inci, e ușor, purtabil și ai putea spune că e o versiune mai accesibilă a iPad Air. În plus, am ales unul alb, elegant și feminin. Poți să îl comanzi de AICI.

ipad mini 2-reduceri eMAG

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea – Samsung Galaxy S6

Ambele modele Samsung Galaxy S6 au făcut senzație în 2015. Chiar dacă momentan nu e la ofertă și modelul edge, dacă îți permiți, cu siguranță prietena ta ar aprecia și modelul clasic. Are un ecran de 5,1 inch și rezoluție QHD, memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camerele foto sunt de 16, respectiv 5MP și sunt excelente, iar bateria are o autonomie de 2.550 de mAh. Îl poți găsi redus AICI.

Samsung Galaxy S6 (15)

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea – videoproiector Epson

Dacă prietena ta e pasionată de filme sau dacă lucrează într-un domeniu care presupune proiecție de prezentări pe computer, ar fi o idee să îi cumperi un videoproiector. În afară de faptul că e portabil, are o aplicație și permite scanarea codului QR proiectat de EB-W28, pentru conectare instantanee și partajare de conținut. Îl găsești AICI.

Epson-videoproiector-reduceri eMAG

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea – storcător de fructe Philips

Un storcător de fructe ar trebui să fie nelipsit din casa oricărui om care vrea să evite băuturile din comerț, dar care nu vrea să bea doar apă plată și ceai. Cel de la Philips ar fi o opțiune excelentă, pentru că ocupă puțin loc, promite să stoarcă până la aproape un litru de suc fără să fie nevoie să cureți recipientul de pulpă. Îl poți cumpăra redus de AICI.

Storcator de fructe Philips-reduceri emag

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea – căști Logitech wireless

Să vedem avantajele căștilor Logitech: se conectează wireless, sunt cochete și high-tech în același timp. Despre calitatea sunetului nu mai are sens să vorbim, dar e bine să știi că microfonul atenuează sunetele din jur. Mai ales dacă e gameriță, prietena ta le va aprecia. Le poți comanda de AICI.

Casti Logitech-reduceri emag

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea – perie rotativă Rowenta

Mai are sens să explicăm de ce i-ai face o imensă bucurie prietenei tale cu un astfel de cadou? E destul de simplu: fetele au întotdeauna nevoie de produse destinate obținerii unui păr frumos. Nu contează că mai au acasă cel puțin două dispozitive similare, unul nou va fi mereu binevenit. Peria aceasta nu electrizează părul și nici nu îl arde prea tare, așa că poți să o cumperi redusă de AICI.

Perie rotativa Rowenta-reduceri emag

 

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea – tableta Samsung Tab A

Dacă prietena ta are nevoie de o tabletă, dar nu e tocmai fană Apple și s-a acomodat mai degrabă cu Android, îi poți oferi o tabletă Samsung Galaxy Tab A. E subțire, ușoară, are un ecran de 9,7 inci, iar bateria are o capacitate de 6.000 de mAh. E cadoul ideal pentru cineva care are o viață agitată și are în permanență nevoie de un gadget performant la purtător. O poți comanda de AICI.

Samsung Galaxy Tab A-reduceri eMAG

 

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea – ceas Withings Activite

În caz că prietena ta îți dorește un ceas girly, care să facă lucruri semi-inteligente, cei de la Withings îl au pe cel perfect: Activite POP. Monitorizează activitatea fizică, somnul, funcțiile vitale, și chiar dacă nu are touchscreen și nu e foarte pretențios, e o idee bună de cadou. Îl găsești la eMAG redus.

Ceas Activite-reduceri emag

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea -drona Mondo Ultra Drone

Dacă iubita ta este cu adevărat high-tech, cu siguranță va aprecia o dronă. Aceasta pe care ți-o recomandăm include o cameră care filmează la doi megapixeli și face poze la cinci megapixeli. Zboară timp de cinci-șapte minute și distanța de control e de 50 de metri. Poți să o cumperi de AICI.

Drona-reduceri emag

Reduceri eMAG: cadouri de Crăciun pentru ea – brățară fitness Garmin Vivovit

Garmin Vivovit e, fără îndoială, una dintre cele mai bune brățări de fitness de pe piața actuală. Evident, face tot ce fac toate din această categorie: monitorizează activitatea curentă, pulsul, îți permite să setezi obiective și altele din aceeași gamă. În plus, arată chiar bine și e rezistentă la apă. Poate fi comandată de AICI.

Garmin Vivovit-reduceri emag

Playtech.ro folosește unelte de marketing afiliat precum Profitshare sau 2Parale. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI