eMAG Mobile Crazy Days: Cele mai bune 5 telefoane la reducere

eMAG Mobile Crazy Days: Cele mai bune 5 telefoane la reducere

eMAG vă oferă între 16 și 22 februarie posibilitatea de a cumpăra unele dintre cele mai bune dispozitive mobile de pe piață la un preț redus.

Cei de la eMAG revin cu încă o perioadă de reduceri la dispozitivele mobile. Acestea vor dura până pe 22 februarie, timp în care veți avea ocazia să vă achiziționați nu doar telefoane, ci și tablete, laptopuri, gadgeturi și accesorii și periferice la niște prețuri reduse.

În articolul acesta am inclus cinci dintre cele mai bune telefoane la reducere pe care le-am găsit cu ocazia eMAG Mobile Crazy Days. Dintre cele cinci telefoane, două au prețuri mai mari de 1.500 de lei, iar trei au prețuri mai mici de 1.500 de lei.

Telefoane la reducere cu preț peste 1.500 de lei

Samsung Galaxy S5 are un ecran Full HD Super AMOLED de 5,1 inci, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 de 2,5 GHz, 2 GB RAM și o capacitate de stocare de 16GB. Telefonul beneficiază de un slot pentru carduri micro SD prin care puteți mări capacitatea de stocare cu până la 128GB. Bateria de 2.800 mAh are o autonomie bună, rezistând cu ușurință unei zile de muncă în condiții de utilizare normală. Samsung Galaxy S5 este disponibil la eMAG.

samsung galaxy s5 foto razvan baltaretu

LG G3 este construit în jurul unui ecran IPS de 5,5 inci cu o rezoluție nativă quad HD de 2560 x 1440 şi o densitate a pixelilor de 538 ppi. Procesorul este un Snapdragon 801 quad core de la Qualcomm tactat la 2,5 GHz. Are o memorie internă 16 sau 32GB și, în funcție de aceasta, beneficiați de 2GB RAM. Există și un slot pentru un card microSD destinat extinderii capacității de stocare cu până la 128GB. Camera principală este de 13 megapixeli și este dotată cu un sistem avansat de stabilitate optică intitulat OIS+. Ai acest LG G3 la cost redus la eMAG.

ce sunt produsele resigilate lg g3 1

Telefoane la reducere cu preț sub 1.500 de lei

Samsung Galaxy S4 este construit în jurul unui procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 de 1,9 GHz, beneficiind, printre altele, și de 2GB RAM și o capacitate de stocare de 16GB. Ecranul este un Super AMOLED de 5 inci cu o rezoluție Full HD. De asemenea, camera foto principală este de 13 megapixeli, iar cea secundară este de 2 megapixeli. Ai Samsung Galaxy S4 la reducere pe site-ul eMAG.

galaxy s4 cadouri de crăciun

Nokia Lumia 830 are un ecran de 5 inci cu o rezoluție HD. Din punct de vedere al specificațiilor, avem de-a face aici cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, 1GB RAM și o capacitate internă de stocare de 16GB. Acestora li se pot adăuga până la 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Camera foto principală este de 10 megapixeli, în timp ce camera foto secundară este de 0,8 megapixeli. Nokia Lumia 830 poate fi luat la reducere de pe site-ul eMAG.

lumia 830 reducere

Motorola XT1068 Moto G este urmașul primul model Moto G, cel mai bine vândut smartphone din istoria celor de la Motorola. Ecranul de 5 inci al telefonului are o rezoluție HD, acesta ascunzând sub el 1GB RAM, un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1,2 GHz, 1GB RAm și 8GB capacitate internă de stocare a datelor. Telefonul beneficiază și de o cameră foto principală de 8 megapixeli și de una secundară de 2 megapixeli. Moto G XT1068 poate fi luat de pe site-ul eMAG.

moto g reducere alb

Citește și:
Etichete: