Realitatea virtuală Star Wars va fi lansată în curând

Realitatea virtuală Star Wars va fi lansată în curând

Fanii Star Wars așteaptă, probabil, de ceva timp, o realitate virtuală desprinsă din celebra serie. Filmul va fi lansat luna viitoare, și se pare că dispozitivul îi va urma exemplul.

Aparent, dispozitivul de care vorbim este dezvoltat printr-o colaborare între Google și Verizon și va fi lansat oficial pe 2 decembrie. Va include experiența Google Cardboard Virtual Reality, care combină povestea Star Wars: The Force Awakens cu tehnologia realității virtuale de ultimă oră. Va veni la pachet cu o aplicație oficială Star Wars, disponibilă și pe iOS, și pe Android.

Așadar, să uităm de argumentul „cardboard nu e realitate virtuală în adevăratul sens al cuvântului”. Ceva ne spune că varianta aceasta va fi de încercat. Se pare că vor intra în magazinele Verizon pe 2 decembrie și că sunt patru versiuni, probabil numai bune de colecționat. Grupul din spatele proiectului, Industrial Light & Magic’s ILMxLAB, a lucrat la conținut mai mult de șase luni, așa că probabil că așteptările ne vor fi satisfăcute.

Citește și: