Ralph Lauren lansează primul tricou devenit gadget. La ce ajută?

Ralph Lauren lansează primul tricou devenit gadget. La ce ajută?

Amatorii de gadgeturi şi fashion se pot orienta către un tricou Polo inteligent de la Ralph Lauren data viitoare când îşi caută echipament sportiv.

Anul trecut la US Open am aflat primele informaţii oficiale despre un tricou hi-tech de la Ralph Lauren. La momentul respectiv însă, nu au fost făcute publice particularităţi legate de disponibilitate şi preţ. Deoarece se pare că producătorii au finalizat toate detaliile legate de design şi producţie în masă, Ralph Lauren PoloTech poate fi cumpărat acum de către oricine are un buget generos.

Ilustrat în imaginea de mai sus, noul tricou inteligent PoloTech se numără printre puţinele gadgeturi de pe piaţă de acest fel. Acesta va incorpora un senzor multifuncţional în zona coastelor capabil să preia tot felul de informaţii despre activitatea fizică a purtătorului. În această categorie intră numărul paşilor, ritmul cardiac, stilul de respirare şi energia consumată.

David Lauren, vicepreşedintele Ralph Lauren responsabil de marketing şi publicitate a afirmat că, deşi momentan noile tricouri smart sunt disponibile doar pentru bărbaţi, este doar o chestiune de timp până când vor apărea şi versiuni feminine ale aceloraşi produse. Pentru cei care nu se simt foarte sportivi, dar ar dori să aibă acces la acelaşi volum de informaţii relevante despre stilul lor de viaţă, Lauren a mai declarat că se dezvoltă şi modele casual, purtabile oricând, pe tot parcursul zilei, cu acelaşi cumul de funcţii avansate.

Pentru a avea acces la informaţiile adunate de noul tricou Ralph Lauren PoloTech, cum se întâmplă de obicei, veţi folosi o aplicaţie de mobil. Merită însă să reţineţi că aceasta din urmă este disponibilă doar pentru iPhone, nu şi pentru Android. Tricoul va fi disponibil începând de marţi în magazinele companiei la un preţ de aproximativ 300 de dolari.

Citește și: