28 dec. 2015 | 12:59

Promoțiile sfârșitului de an la eMAG: zece dispozitive aflate la reducere

FEATURE
Promoțiile sfârșitului de an la eMAG: zece dispozitive aflate la reducere

Promoțiile sfârșitului de an la eMAG vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse aflate la reducere.

Au mai rămas doar câteva zile din 2015, iar cei de la eMAG organizează o ultimă campanie de reduceri. Ce v-ați dorit să achiziționați anul acesta și nu ați reușit? Un nou telefon? Un televizor? Poate o tabletă? Toate acestea beneficiază acum de reduceri de până la 50% cu ocazia promoțiilor sfârșitului de an. În lista de mai jos am includ doar zece dintre produsele care ne-au atras atenția, însă oferta completă este disponibilă aici.

Promoțiile sfârșitului de ani – iPhone 6 64GB

Noile telefoane cu ecrane mai mari decât cele din trecut le-au asigurat un succes important celor de la Apple, permițându-le să-i depășească în termeni de vânzări pe coreenii de la Samsung. Astfel, iPhone 6 și 6 Plus au fost motorul creșterii uluitoare înregistrate de compania din Cupertino la finalul lui 2014.

[related]

Din punct de vedere al specificațiilor, iPhone 6 este dotat cu procesorul Apple A8, 1GB RAM și capacități de stocare de 16GB, 64GB sau 128GB. iPhone 6 are un senzor de 8 megapixeli și un ecran de 4,7 inci. Varianta pe care o propunem aici este cea de 64GB și poate fi cumpărată de AICI.

iPhone 6

SSD Kingston Fury HyperX 240GB

Kingston Fury HyperX Savage are o grosime de doar 7 milimetri, astfel că este compatibil cu majoritatea PC-urilor și laptopurilor. Rata de transfer la citire este de 470MB/s, iar la sciere, de 220MB/s. Vă puteți cumpăra propriul SSD Kingston Fury HyperX cu 240GB de AICI.

Kingston Fury HyperX

Promoțiile sfârșitului de ani – LG G4

LG G4 dispune de încărcare rapidă și pe lângă ecranul de 5,5 inci QuadHD cu tehnologia Quantum IPS, LG G4 mai dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 808 cu șase nuclee, în contra direcției celorlalte telefoane, care au trecut la cele cu opt nuclee. Ecranul este și puțin curbat și ar trebui să-i asigure un confort mai bun în mână. În review ne-a plăcut.

Pe LG G4 ai LG Optimus UX 4.0 drept interfață, peste Android Lollipop, și 3GB memorie RAM. Spre deosebire de anul trecut, LG a făcut o alegere înțeleaptă. Nu mai creează două versiuni, de 16 și 32GB, ci una singură, cu 32GB și suport pentru carduri microSD de până la 128GB. LG G4 are un senzor de 16 megapixeli cu o dimensiune de 1/2,6 inci cu care fotografiază și RAW în format DNG. Bateria de 3.000 mAh a acestuia poate fi încărcată complet în două ore și 7 minute. Telefonul poate fi găsit la un preț foarte bun AICI.

LG G4

Allview Viva H7 Xtreme

Allview Viva H7 Xtreme are un ecran de 7 inci cu o rezoluție de 1920 x 1080 de pixeli, care ascunde dedesubt un procesor octa-core cu o frecvență de 1,7GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea internă a datelor. Camera principală este una de 8 megapixeli, cea secundară este de 5 megapixeli, iar dispozitivul vine dotat și cu un slot pentru carduri SD. Lista de specificații este completată d eo baterie de 3.500 mAh, iar sistemul de operare rulat este Android 4.4.2 KitKat. Tableta Allview este disponibilă (cu un steag cadou) la ofertă AICI.

Cele mai bune tablete pentru jocuri Allview Viva H7 Xtreme

Promoțiile sfârșitului de ani – iPad Air 2

Când cei de la Apple au lansat prima tabletă iPad, în 2010, toată lumea a uitat de Microsoft Tablet PC, un dispozitiv portabil, cu ecran tactill, scos pe piață în 2002. Motivul a fost simplu: americanii din Cupertino au reușit să ofere o experiență multimedia croită special după nevoile utilizatorilor.

iPad Air 2 are numai 6,1mm grosime, fiind cu 0,8 mm mai subțire decât iPhone 6. În acea carcasă minusculă stau înghesuite următoarele componente: un display de 9,7 inch cu rezoluție 1536×2048, un procesor cu trei nuclee tactate la 1,5Ghz, 2GB RAM și o baterie de 7.340 mAh. Spațiul de stocare poate fi de 16, 64 sau 128 de GB, însă cel mai important upgrade l-au primit camerele foto. În timp ce camera principală are 8 megapixeli, cea secundară beneficiază de doar 1,2. Dacă vă doriți un iPad Air 2, aceasta este disponibilă la un preț bun AICI.

iPad Air 2 review Playtech

Philips 55PUH4900/88

În cazul în care vreți să cumpărați un dispozitiv care va rămâne extrem de util și peste ani de zile, atunci trebuie să optați pentru un televizor 4K. Într-adevăr, conținutul de acest fel nu este extrem de întâlnit în acest moment, însă va deveni din ce în ce mai popular odată cu trecerea timpului. De asemenea, calitatea imaginilor oferite de televizoarele 4K este una de neegalat în acest moment. Philips55PUH4900/88, de exemplu, vine dotat cu un ecran 4K de 139 de centimetri, trei porturi HDMI și două porturi USB. Îl găsiți la un preț avantajos AICI.

Philips 55PUH4900 88

Promoțiile sfârșitului de ani – LG 43LF510V

Televizorul acesta face parte din gama 2015, are o diagonală de 109 centimetri și suportă o rezoluție Full HD. De asemenea, din punct de vedere al conectivității, veți avea acces la un port USB și unul HDMI. În cazul în care vă interesează acest dispozitiv, îl găsiți AICI.

LG 43LF510V

Asus X555LB-XX025D

Laptopul vine dotat cu un procesor Intel Core i5 din cea de-a cincea generație, 4GB RAM, un hard-disk de 1TB și o placă video Nvidia GeForce 940M de 2GB. Asus X555LB-XX025D nu are un sistem de operare preinstalat și este disponibil al un preț avantajos AICI.

Reduceri la laptopuri Asus X555LB-XX025D

Promoțiile sfârșitului de ani – Sony PlayStation 4

PlayStation 4 se pare că a câștigat lupta cu Xbox One, reușind să genereze vânzări mult mai mari decât dispozitivul rival creat de Microsoft. În cazul de față, avem de-a face cu versiunea de 1TB a consolei, care a avut parte de un upgrade important față de modelul precedent. Din păcate, aceasta nu vine la pachet cu un joc sau cu un alt controller, însă prețul este unul destul de bun. Consola poate fi achiziționată de AICI.

Sony PlayStation 4 vanzari record

Samsung Gear S2 Sport

Samsung Gear S2 are un display rotund de 1,2 inch și rezoluție 360×360. Procesorul are două nuclee de câte 1,0Ghz, iar memoria RAM este de 512MB și spațiul de stocare de 4GB. Are o baterie de 250mAh și diverși senzori, precum accelerometru, giroscop, barometru, senzor de puls, NFC (pentru plățile direct de la încheietură), iar versiunea cu 3G (pentru că există și o astfel de versiune) are și GPS.

Cel mai important aspect este sistemul de operare. Gear S2 rulează Tizen, nu Android, dar, spre deosebire de celelate modele (cinci la număr cu acest sistem), este compatibil și cu alte terminale cu Android în afară de cele produse de Samsung. Smartwatch-ul se găsește la un preț bun AICI.

samsung gear s2 white