Prin Rosetta Stone, Xbox One se transformă în instrument de învăţat limbi străine

Prin Rosetta Stone, Xbox One se transformă în instrument de învăţat limbi străine

Una dintre consolele nex-gen a devenit subit mult mai utilă odată cu disponibilitatea Rosetta Stone, popularul program pentru învăţat limbi străine.

Dacă aţi vrut vreodată să învăţaţi limbi străine prin intermediul unui PC, Mac, tabletă sau smartphone, este foarte probabil să vă fi lovit de Rosetta Stone. Popularul programul este unul dintre cele mai intuitive din toate timpurile, iar de-a lungul anilor a fost folosit de soldaţii americani să înveţe rapid o limbă străină atunci când erau trimişi într-o misiune.

Acum, transformat într-un joc bazat pe aceeaşi metodă educaţională imersivă, Rosetta Stone a ajuns pe . Astfel, fără să aveţi un vocabular fundamental, puteţi foarte uşor să învăţaţi engleză sau spaniolă. Totul se va realiza prin mici misiuni interactive ce vor simula diverse experienţe cu care v-aţi putea întâlni în viaţa de zi cu zi. În captura de mai jos este ilustrat mersul la restaurant. Pentru ca experienţa educaţională să fie completă, nu lipsesc cărţile digitale cu fraze, sfaturi legate de fiecare cultură şi alte particularităţi menite să vă facă viaţa mai uşoară.

Aplicaţia este deja disponibilă şi poate fi experimentată de cei dornici să folosească consola Microsoft pentru altceva decât gaming. Pentru a o descărca, accesaţi Xbox Store.

rosetta-stone-xbox-one

Citește și: