Primul trailer pentru Finding Dory, continuarea animației Finding Nemo

Primul trailer pentru Finding Dory, continuarea animației Finding Nemo

Finding Dory, una dintre cele mai așteptate animații produse de Pixar, are parte de primul trailer.

Dory, peștele cu o memorie relativ slabă pe care l-ați putut vedea în Finding Nemo, este personajul principal al viitoarei animații produse de către studiourile Pixar. Primul trailer pentru Finding Dory, după cum scriu cei de la Wall Street Journal, a fost publicat pe parcursul acestei zile și se găsește pe site-ul oficial al filmului, dar și pe canalul de YouTube al emisiunii televizate The Ellen DeGeneres Show. Asta deoarece Ellen, gazda emisiunii, va furniza vocea pentru personajul principal al animației.

Din câte se pare, filmul ne-o va prezenta pe Dory în căutarea părinților ei (jucați de Eugene Levy și Diane Keaton). În cazul în care nu vă amintiți, Dory făcea același lucru și în Finding Nemo, până când l-a întâlnit pe Marvin și i s-a alăturat acestuia în căutarea fiului său. Din distribuție vor face parte, printre alții, Ed O’Neill, Dominic West și Idris Elba.

Finding Dory reprezintă, de asemenea, întoarcerea regizorului Andre Stanton la filmele animate, în condițiile în care pelicula John Carter din 2012 nu a avut parte de un succes remarcabil. Finding Dory va debuta pe marile ecrane în data de 17 iunie 2016.

Citește și: