Primul trailer din The Martian ne promite un SF emoționant [VIDEO]

Primul trailer din The Martian ne promite un SF emoționant [VIDEO]

The Martian, adaptarea popularului roman omonim, va ajunge în cinematografe la finalul acestui an, iar acum avem și primul trailer al filmului SF care promite la fel de multă tensiune ca și Gravity.

The Martian este regizat de Ridley Scott (seria Alien, Prometeus) și îi are ca actori principali pe Matt Damon și Jessica Chastain (Zero Dark Thirty). Cei de la 20th Century Fox au lansat două clipuri, unul în care facem cunoștință cu întreg echipajul care pleacă într-o misiune pe Marte, iar celălalt în care vedem frânturi din acțiune.

În primul clip ne este prezentată și nava, iar întreg teaserul este făcut să pară un feed în direct. Personajele fac glume și atmosfera este destinsă.

Trailerul ne lasă să vedem atmosfera tensionată care ne așteaptă, efectele speciale, dar și mai multe detalii despre acțiunea filumui.

Cartea The Martian, scrisă de Andy Weir și publicată în 2012, este despre un astronaut care rămâne abandonat pe planeta Marte în urma unui incident. Echipa îl crede mort, iar el trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a trimite un mesaj către Terra, pentru a se putea întoarce acasă și să reziste în condițiile ostile de pe Planeta Roșie.

Filmul va ajunge în cinematografe începând cu data de 25 noiembrie, așa că nu va mai dura mult până vom vedea primul trailer adevărat. Până atunci, rămânem cu acest teaser care ne va face să ne atașăm de personaje.