Primul ”fitness tracker” pentru animale, Canhe-Fit, va fi dezvăluit la CES 2016

Primul ”fitness tracker” pentru animale, Canhe-Fit, va fi dezvăluit la CES 2016

Indiferent că e cățel sau pisică, Canhe-Fit se poate lipi de zgarda animăluțului tău și-i poate monitoriza constant nivelul nutrițional și starea de sănătate. 

Dezvoltat de firma Canhegat din Franța, acest aparat este dedicat animalelor de companie, iar firma plănuiește să lanseze produsul cu ocazia CES 2016. Dispozitivul se va atașa ca un pandantiv de zgardă și va acționa precum un fitness tracker la oameni.

Aparatul se conectează la o aplicație numită Canhe-Fit, dezvoltată pentru Android și iOS, oferind toate detaliile medicale de care au nevoie stăpânii în legătură cu animalele lor. Tote informațiile sunt arătate într-un format cît mai ușor de înțeles. Toate calculele făcute de Canhe-Fit sunt făcute ținînd cont de rasa animalului, antecedentele medicale trecute, fie că sunt boli sau alte probleme de sănătate și, evident, câteva statistici legate de mișcarea pe care o fac în mod zilnic și obiceiurile culinare.

Ca orice tracker care se respectă, Canhe Fit vine și cu un GPS ce va permite reperarea animalul cu ajutorul aplicației în caz că este pierdut.

Cu ajutorul aplicației și a pieselor rezistente la apă, precum accelerometrul și microcontroller-ul, aparatul va memora toate mișcările făcute de animalul de companie. Informațiile vor fi imediat transmise către mobilul stăpânului prin intermediul Bluetooth.

Așa cum am zis mai sus, aparatul va fi dezvăluit cu ocazia CES 2016, însă va trebui să așteptați până în septembrie la anul ca să puteți cumpăra un Canhe-Fit în Europa și America.

Primul ”fitness tracker” pentru animale, Canhe-Fit, va fi dezvăluit la CES 2016

Citește și:
Etichete: