Primele imagini din filmul Warcraft au apărut pe internet

Primele imagini din filmul Warcraft au apărut pe internet

Filmul Warcraft va apărea în cinematografe în vara anului viitor, însă primele poze deja au apărut pe internet.

”Lok’tar ogar”, strigătul de luptă al orcilor, va răsuna în cinematografele din toată lumea în luna iunie a anului viitor, atunci când filmul Warcraft va debuta pe marile ecrane. Până atunci, însă, mai este de mult de așteptate. Fanii universului creat de Blizzard se pot bucura, totuși, de primele imagini din filmul produs de Legendary Pictures, apărute în data de 18 mai.

În cele două imagini este prezentat unul dintre personajele principale din Warcraft, pe nume Orgrim. Așa cum notează Verge, Orgrim este un monstru generat cu ajutorul calculatorului. Personajul în sine este jucat de Robert Kazinsky, actor pe care probabil vi-l amintiți din Pacific Rim.

Micile asemănări dintre acesta și Orgrim, după cum scrie Wired, și se datorează celor de la Insutrial Light and Magic. Unind imagini din cadrul jocului cu poze ale actorului în diferite ipostaze, aceștia l-au creat, într-un final, pe Orgrim.

Aceeași echipa s-a ocupat și de efectele pe baza cărora a fost creat Hulk în filmul Avengers: Age of Ultron. Filmul Warcraft va avea premiera în data de 10 iunie 2016.

orgrim warcraft film 2016

Citește și:
Etichete: