Prea puțin, prea târziu: Kodak a anunțat primul smartphone al companiei

Prea puțin, prea târziu: Kodak a anunțat primul smartphone al companiei

Kodak încearcă să-și regăsească gloria de altădată și intră pe piața smartphone-urilor prin anunțul oficial al modelul Kodak IM5, cunoscut de mulți drept Kodak Phone.

Despre Kodak Phone se vorbește încă de luna trecută. Mult așteptatul telefon a sosit și, după cum ne așteptam, nu impresionează pe nimeni. Kodak Phone a fost creat de compania Bullitt Group și poartă brandul Kodak. Drept urmare, compania americană a fost mult mai puțin implicată în crearea telefonului decât s-ar crede la prima vedere.

Kodak phone 1

Din punct de vedere al specificațiilor, Kodak Phone nu este un telefon din categoria high-end, ci un mid-range cu specificații relativ bune. Telefonul Kodak are un ecran HD de 5 inci care ascunde sub el un procesor MediaTek 6592 octa-core , 1GB RAM și 8GB spațiu de stocare intern. Acestora li se pot adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Sistemul de operare rulat este Android KitKat, însă Bullitt și Kodak au dotat telefonul cu propria lor interfață grafică. Aceasta, după cum notează The Verge, are butoane mari pentru printare și distribuire, fapt ce evidențiază modul în care a fost gândit: ca un ”cameraphone” pentru cei care nu vor să dea mai mulți bani pe un model high-end.

Camera foto principală este de 13 megapixeli, iar cea secundară este de 5 megapixeli. Din primele impresii, fotografiile par a fi foarte bune, deși nici pe departe la fel de bune precum cele făcut de un iPhone sau un Samsung. Kodak phone va fi disponibil în prima parte a acestui an pentru un preț de aproximativ 250 de dolari.

kodak phone 12

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: