13 oct. 2015 | 14:13

Playboy face schimbări majore: nu va mai publica imagini nud

ENTERTAINMENT
Playboy face schimbări majore: nu va mai publica imagini nud

Playboy, cunoscuta revistă pentru adulți, nu va mai publica în curând imagini nud.

Faptul că Playboy nu va mai afișa imagini nud, la început, ar putea părea un lucru șocant pentru mulți dintre noi. Numele revistei a devenit pe parcursul timpului sinonim cu pictorialele incendiare, care au avut în centru unele dintre cele mai mari vedete din toate timpurile. În anii trecuți, astfel de conținut a fost suficient pentru a garanta vânzări foarte mari. Dar, în anii trecuți, internetul fie nu exista, fie nu era la fel de răspândit precum este în ziua de azi.

Iar acum, decizia celor de la Playboy începe să aibă sens. Dacă stăm să ne gândim la cantitatea uriașă de pornografie de toate felurile pe care o găsim pe internet în prezent, conținutul revistei ar putea fi considerat unul ”cuminte”. Problema de bază este, desigur, una cu care se confruntă toate revistele și ziarele din ziua de astăzi: faptul că oamenii nu le mai achiziționează în format fizic. Acestea, însă, au putut apela la soluții alternative, fără a fi nevoite să-și schimbe conținutul foarte mult.

Cea mai mare parte a conținutului a fost mutată în mediul online, iar aplicațiile au devenit surse importante de venit. Conținutul actual de pe Playboy, de cealaltă parte, nu se poate regăsi pe magazine online de aplicații precum Google Play Store și App Store. Astfel, compania se vede nevoită să se concentreze mai mult asupra articolelor și mai puțin asupra imaginilor cu persoane dezbrăcate. Un lucru care ar fi părut cel puțin ciudat înainte va deveni realitate: oamenii vor achiziționa Playboy pentru a citi articolele.