Placa video ASUS Strix R9 380x, disponibilă în România

Placa video ASUS Strix R9 380x, disponibilă în România

ASUS a lansat în România placa video Strix R9 380X, un model silențios cu răcire DirectCU II la 0dB, alimentare Digi+ cu 8 faze și tehnologie Super Alloy Power pentru o durată de viață extinsă, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Produsul este însoțit de utilitarul GPU Tweak II pentru overclocking facil și o licență XSplit Gamecaster de un an pentru streaming online.

Motorizată de cele mai noi unități de procesare grafică AMD Radeon R9 380X, noua placă video Strix R9 380X este echipată cu tehnologii exclusive ASUS, incluzând DirectCU II cu ventilatoare patentate ce furnizează un flux maxim de aer, pentru temperaturi cu 30% mai joase și un regim de funcționare de trei ori mai silențios. Cel mai nou model Strix integrează regulatorul de tensiune (VRM) Digi+ cu 8 faze și Super Alloy Power, oferind o alimentare cu 30% mai puțin zgomoasă și o durabilitate de 2,5 ori mai mare. Strix R9 380X dispune de GPU Tweak II, un instrument puternic pentru overclocking, conceput să le permită utilizatorilor să obțină maximum de performanță de la placa lor grafică.

Aceasta este livrată cu o licență premium XSplit Gamecaster, gratuită pentru un an, ce le va permite jucătorilor să transmită online și să înregistreze desfășurarea jocului într-un mod convenabil. Adițional, Strix R9 380X include un cont premium pentru World of Warships, gratuit pentru 15 zile, împreună cu un cupon exclusiv pentru crucișătorul Diana.

Strix R9 380X este echipată cu un regulator de tensiune Digi+ cu 8 faze de alimentare și tehnologie Super Alloy Power. Aceasta din urmă crește performanța prin reducerea pierderilor, lucrează la temperaturi mai joase, are un zgomot cu 30% mai mic în timpul funcționării și o durabilitate de 2,5 ori mai mare.

Placile video ASUS Strix R9 380X STRIX GAMING și ASUS R9 380X STRIX GAMING OC sunt disponibile în România la prețuri aproximative de 1390 lei, respectiv 1450 lei (TVA inclus).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: