Patru telefoane de top pe care să le iei la reducere înainte de Black Friday

Patru telefoane de top pe care să le iei la reducere înainte de Black Friday

Mai sunt câteva săptămâni bune până la Black Friday, dar asta nu înseamnă că nu există reduceri considerabile și în această perioadă a lunii.

Dacă vrei să-ți faci un cadou de Sfânta Maria sau pur și simplu ai nevoie de un nou smartphone cât mai repede, îți recomandăm să te orientezi către unul dintre flagship-urile lansate în prima jumătatate a anului.

Nu de alta, dar sunt bune, frumoase, rapide și fac fotografii extraordinare. În plus, cel puțin doi ani de zile nu va trebui să-ți mai iei alt smartphone, decât dacă ești genul care își schimbăr telefoanele ca pe șosete.

Vestea bună este că patru dintre cele mai importante telefoane ale acestui an au reduceri considerabile, cu ocazia eMAG Stock Busters.

Samsung Galaxy S6 la reducere

Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere, înainte de Black Friday, de AICI.

samsung galaxy s6 la reducere

LG G4 la reducere

LG G4 nu avea cum să lipsească din listă. LG G4 are un ecran IPS LCD de 5,5 inci la rezoluție QuadHD, în dimensiuni la fel ca cel de anul trecut, dar cu luminozitate crescută și cu o redare mai bună a culorilor. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, un hexacore care își distribuie puterea de calcul astfel: două nuclee sunt la 1,8GHZ, iar alte patru lucrează la 1,4GHZ. LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele poți pune un card microSD de până la 128GB. Cumpără-l înainte de Black Friday de AICI.

lg g4 la reducere

iPhone 6 la reducere

iPhone 6 este unul dintre cele mai râvnite smartphone-uri la ora actuală. Telefonul Apple oferă performanțe fără cusur, o cameră foto extraordinară și un aspect elegant. Smartphone-ul are o reducere de preț considerabilă. Dacă nu mai aveți răbdare până 6S va ajunge în magazine, dar vreți un telefon cu iOS, nu aveți de ce să nu aruncați peste oferta specială de AICI.

iphone 6 la reducere

HTC One M9 la reducere

HTC One M9 este un telefon foarte frumos care merită la reducerile dinaintea Black Friday, dar înainte să aruncați cu bani înspre el, trebuie să țineți cont de câteva aspecte. Da, este performant. Da, are un ecran foarte bun, cu toate că rezoluția este numai full HD. Da, are o interfață foarte reușită. Nu, nu are o cameră excepțională. Camera foto de pe HTC One M9 este cel mai mare minus, dar asta nu înseamnă că taiwanezii au eșuat lamentabil. Senzorul se descurcă bine la lumină, dar la întuneric nu se descurcă foarte bine și, sincer, aveam așteptări mai mari de la această companie. Găsiți-l la oferă AICI.

htc one m9 la reducere

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: