25 aug. 2015 | 11:46

Patru telefoane chinezești pe care să le precomanzi fără să clipești

FEATURE
Patru telefoane chinezești pe care să le precomanzi fără să clipești

Cu siguranță unii dintre voi se gândesc să-și schimbe telefoanele în perioada următoare. Cei care nu își permit cele mai noi Samsunguri, vârful de gamă de la LG sau frumusețea metalică de la HTC nu trebuie să se întristeze, deoarece există telefoane chinezești ieftine și bune pe care le poți cumpăra la precomandă.

De altfel, aceste telefoane chinezești au scăpat în ultimii ani de descrierile de genul ”clone ieftine și proaste” și au ajuns să fie apreciate la nivel global pentru performanțele foarte bune raportate la prețurile excelente.

Sunt câteva oferte bune pe site-ul GearBest și am ales câteva telefoane chinezești pe care să ți le prezentăm. Mai jos găsiți patru modele care se aliniază perfect la aceste standarde și am inclus, pentru împătimiții de multimedia, și un gadget bonus care nu are treabă cu telefoanele, ci cu televizoarele.

1. Xiaomi Redmi Note 2

Xiaomi Redmi Note 2 este cel mai nou telefon de pe această listă, fiind lansat acum 10 zile, dar poate fi precomandat de la GearBest. Este dotat cu un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Full HD, ascunzând sub el un octa-core MediaTek MT6795 pe 64 de biți cu frecvență de 2,2GHz. Lista de specificații este completată de 2GB RAM, 16GB pentru stocarea datelor personale, o cameră foto de 13 megapixeli pe spate și una de 5 megapixeli pe față. În aceste condiții, bateria cu o capacitate de 3.020 mAh va garanta o autonomie suficient de bună pentru orice utilizator. Versiunea de 16GB are un preț excelent și este disponibilă AICI, iar cei care vor ceva mai mult spațiu de stocare, pot comanda versiunea cu 32GB de AICI.

Xiaomi Redmi Note 2

2. innos D6000

innos D6000 este primul smartphone din lume dotat cu două baterii, dintre care una e detașabilă. Împreună, cei doi acumulatori au 6.000mAh, lucru care se traduce într-o autonomie impresionantă, de aproape o săptămână. Carcasa de 11,9 milimetri grosime găzduieşte un display Full HD de 5,1 inci protejat cu Gorilla Glass 3. Partea de procesare constă într-o combinaţie între un octa core Snapdragon 615, un GPU Adreno 405 şi 3GB RAM. Camera principală este de 16 megapixeli, în timp ce cea pentru selfie-uri se rezumă la 5 MP. Telefonul poate fi cumpărat la precomandă de AICI.

innos_d6000-smartphone-2-baterii_thumb.jpg

 

3. Lenovo ZUK Z1

ZUK Z1 este cel mai nou phablet de la chinezii de la Lenovo. Are specificații demne de un vârf de gamă și un preț care îl face atrăgător pentru oricine. Vorbim despre un smartphone cu display full HD de 5,5 inch dotat cu procesor Snapdragon 801. Memoria de 3GB RAM este completată de spațiul de stocare generos de 64GB. Camerele foto sunt și ele demne de luat în serios, având în vedere că vorbim de senzori de 13, respectiv 8 megapixeli.

Cei care vor un spor de securitate se vor bucura la vestea că Lenovo ZUK Z1 este dotat și cu un senzor pentru amprente.  Partea și mai interesantă este că telefonul este primul care oferă conectivitate USB Type C. Toate detaliile pentru acest telefon sunt AICI.

ZUI_Z1

4. Xiaomi Mi 4

Este singurul smartphone din această listă pe care îl poți cumpăra chiar acum, fără să trebuiască să îl precomanzi sau să aștepți să ajungă la distribuitorul GearBest. La nivelul caracteristicilor tehnice, avem un ecran 5 inci Full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2,5 Ghz, 3 GB de RAM și o baterie destul de bună, de 3.080 de miliamperi. Camerele foto sunt în media telefoanelor de top – 13 megapixeli principala și 8 megapixeli frontala.

Telefonul a fost lansat în urmă cu un an, dar specificațiile încă îl fac printre cele mai performante pe care le poți cumpăra la banii ăștia. Găsiți Xiaomi Mi4 AICI.

xiaomi mi5

 

BONUS – Beelink GTQ TV Box

După cum v-am promis la începutul articolului, am inclus, pe lângă aceste telefoane chinezești, și un bonus sub forma unui TV Box cu Android. Beelink GTQ vine într-o cutie atrăgătoare din metal, are 2GB memorie RAM și procesor cu patru nuclee. Producătorii spun că această combinație este suficientă pentru a reda filme la rezoluție 4K. Spațiul de stocare de 8GB poate fi extins prin card microSD, iar la partea de conectivitate găsim WiFi, LAN, Bluetooth, USB, microUSB, SPDIF, HDMI, practic orice ai avea nevoie pentu o experiență multimedia completă.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu TV Box-urile cu Android, e bine de știut că un astfel de dispozitiv îți transformă televizorul obișnuit într-un Smart TV. Îl puteți cumpăra de AICI la un preț foarte bun.

Iar dacă vă gândiți să-l cumpărați, vă sfătuim să investiți și într-o mini-tastatură wireless cu trackpad integrat, ca cea de AICI, care va completa experiența sistemului Android pe TV.

tv box