”Pan” la 4DX: povestea copilăriei primește cele mai tari efecte speciale

”Pan” la 4DX: povestea copilăriei primește cele mai tari efecte speciale

Filmul “Pan”, regizat de Joe Wright, readuce pe marile ecrane povestea fantastică, plină de umor, dar şi de pericole, a lui Peter Pan şi a aventurii sale pe tărâmul fermecat Neverland. Filmul poate fi vizionat în format 4DX în cinematografele speciale din București și Constanța. 

Potrivit unui comunicat  remis Playtech, ar fi trei motive principale pentru care ar merita să mergeți la 4DX pentru a vedea acest film. În cazul în care nu mai țineți minte tehnologia 4DX, o găsiți explicată pe larg aici.

Când Blackbeard (Hugh Jackman) îl împinge pe Pețer de pe scândură vei putea simți tensiunea și vibrațiile scaunelor 4DX aflate în mișcare. În cele din urmă, când Pețer începe să plutească în aer, poți experimenta minunile acestei lumi magice în timp ce scaunele 4DX se mișcă în ritmul vântului.

O altă experientă captivantă pe care nu trebuie să o pierzi este armonia perfect creată între secvențele de acțiune și efectele 4DX potrivite, cum ar fi: împușcăturile în aer, mișcările vântului sau mirosul prafului de pușcă. Când Blackbeard trage cu tunurile, loviturile de foc vor trece prin fața ta și vei simţi că te afli în mijlocul luptei!

Mai mult, furtuna, apa, ceața și vântul combinate cu mișcarea scaunelor speciale, care îți dau sentimentul că te afli la bordul unui vapor cu pirați care călătorește prin aer.

“Pan” poate fi vizionat în 4DX, într-una dintre cele două săli deschise anul acesta în Mega Mall Bucureşti, respectiv în City Park Constanţa.

Citește și: