31 iul. 2015 | 15:36

Paharele care nu se sparg îi salvează pe cei neîndemânatici

ENTERTAINMENT
Paharele care nu se sparg îi salvează pe cei neîndemânatici

Dacă ai copii, pisici sau pur și simplu ești neîndemânatic, probabil că bucătăria ta este plină cu pahare de plastic urâte, dar necesare.

Totuși, nu e neapărat nevoie să îți trăiești viața într-o bulă urâtă de sticlă, pentru că cineva s-a gândit să creeze paharele perfect transparente, făcute din silicon flexibil. Există deja accesorii și articole făcute din silicon pentru bucătărie, dar majoritatea sunt complet opace, ceea ce le face să arate de parcă ar fi făcute din plastic ieftin.

Nu se vor sparge dacă le scapi, dar probabil nu te vei simți confortabil să le folosești pentru a-ți servi oaspeții. Totuși, japonezii au creat paharele din silicon care arată precum unele obișnuite, din sticlă. Magia constă în faptul că poți să le manevrezi cum vrei, fără să te îngrijorezi că se vor sparge. De asemenea, un alt avantaj este că băutura îți va rămâne rece, întrucât siliconul nu este cel mai bun conductor de căldură.

Nu sunt ieftine și ar trebui să le comanzi de pe Amazon Japan. În funcție de mărime, poți ajunge să plătești și 15 dolari pentru unul singur. Ținând cont de faptul că, în teorie, nu se strică niciodată, s-ar putea să merite investiția.

pahare-1