OnePlus Mini vine cu specificații decente, dar nu știm nimic despre preț

OnePlus Mini vine cu specificații decente, dar nu știm nimic despre preț

OnePlus 2 este unul dintre cele mai ”dezbătute” smartphone-uri de anul acesta și se pare că micul gigant chinezesc vrea să profite de popularitatea acestui telefon cu dotări de top pentru a aduce pe piață și unul mid-range, sub numele de OnePlus Mini. 

Nu este prima dată când auzim despre acest terminal, dar este prima dată când vedem numele OnePlus Mini scris  undeva. Informațiile despre el au apărut pe Amazon.com, împreună cu specificațiile tehnice ale produsului.

Ideea că vor fi două telefoane OnePlus lansate anul acesta a fost confirmată chiar de către directorii companiei, însă aceștia nu au vrut să dea detalii. Acum ceva timp, am auzit ceva despre OnePlus X, un terminal cu două camere principale, însă nu știm dacă OnePlus X este, de fapt, OnePlus Mini sau e un terminal diferit.

Una peste alta, specificațiile OnePlus Mini nu vor uimi pe nimeni, dar sunt suficiente pentru a face o treabă decentă și pentru a permite companiei să vândă telefonul la un preț foarte competitiv.

Vorbim despre un gadget cu display full HD de 5 inch, procesor Mediatek și 2GB memorie RAM. Interesantă este tehnologia Clear Force, dezvoltată de compania Synaptics, care își va găsi și ea loc pe telefon. Practic, este o variație a tehnologiei 3D Touch de pe iPhone 6S.

Dispozitivul OnePlus Mini ar putea fi lansat la finalul acestei luni, însă nu se știe exact prețul pentru el. Cel mai probabil va fi un telefon pentru majoritatea buzunarelor.

Citește și:
Etichete: