Nu vei mai putea conecta orice pereche de căști la iPhone 7

Nu vei mai putea conecta orice pereche de căști la iPhone 7

Cu toate că mai e destul timp până când se lansează iPhone 7, asta nu înseamnă că zvonurile întârzie să apară. Cea mai nouă informație neoficială privind viitorul smartphone Apple nu va încânta pe nimeni. 

Aparent, potrivit MacRumors, care citează site-ul japonez Mac Otakara, Apple se gândește să renunțe complet la mufa jack 3,5 mm, cea care găzduiește, în mod obișnuit căștile.

În schimb, compania din Cupertino ar lucra la o pereche de căști EarPods dotate cu un conector Lightning, același folosit pe iPhone-urile de la 5 în sus pentru încărcare și transferul de date.

Cei care vor dori să-și folosească în continuare căștile cu mufă jack for fi, astfel, obligați să cumpere un adaptor special. Caștile EarPods de iPhone 7 dotate cu un conector Lightning vor putea fi cumpărate și separat.

Se zvonește că iPhone 7 va fi cu 1mm mai subțire decât iPhone 6S datorită acestei mișcări, dar cred că utilizatorii ar fi mai fericiți să își poată folosi căștile Skull Candy sau Senheiser pentru a asculta muzică pe telefoanele lor.

Noile EarPods nu ar fi primele căști dotate cu Lightning. Philips a lansat, anul acesta, căștile Fidelio M2L și Fidelio NC1L care funcționează cu acest standard.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: