Nu plânge, Ana! Într-un univers paralel ești măritată cu artistul tău preferat

Nu plânge, Ana! Într-un univers paralel ești măritată cu artistul tău preferat
11:15 28.04.2015

Dacă ești una dintre fetele care suferă pentru că Zayn a hotărât să părăsească One Direction, ai putea începe prin a-ți schimba gusturile în materie de bărbați. Dacă planul A eșuează, totuși, nimeni altul decât Stephen Hawking îți oferă cea mai bună consolare.

La o sesiune de Q&A la Opera din Syndey, Hawking a fost întrebat de o persoană din public care ar fi efectul cosmologic pe care plecarea devastatoare a lui Zayn o are asupra acestui Univers. „În sfârșit, o întrebare despre ceva important. Sfatul meu pentru orice fată cu inima frântă este să acorde atenție studiului fizicii teoretice. Într-o zi, e posibil să avem dovada existenței universurilor paralele. Într-un astfel de univers, nu numai că Zayn este încă parte din One Direction, dar tânăra cu inima frântă este măritată cu el”.

Dacă Stephen Hawking a zis-o, în cazul acesta e cazul să îți ștergi lacrimile. Acum te poți concentra pe lucrurile cu adevărat importante, cum ar fi să construiești o mașinărie care să facă o gaură în timp și spațiu, astfel încât să poți ajunge la dublura din universul paralel care trăiește fericită cu bărbatul vieții tale, să o dai la o parte, orice ar însemna asta, și să îți ocupi locul binemeritat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI