Nu e OK, Cupid: femeile dezvăluie mesajele ciudate primite pe site-urile de dating

, 29 Mai, 16:12

Datingul online nu e întotdeauna cea mai bună idee. Exceptând riscurile deja evident, există și posibilitatea de a întâlni tot felul de personaje ciudate, care te fac să te întrebi ce e în neregulă cu locuitorii de pe Terra.

Am vorbit recent despre cele mai populare aplicații de dating, printre care se numără și OkCupid. Deși, teoretic, ar trebui să îți indice persoane compatibile cu preferințele tale, nu tot timpul se întâmplă asta. Cei de la Glamour s-au gândit la un mini-serial pe YouTube despre datingul în spațiul virtual, iar primul episod se numește sugestiv „It’s not OK, Cupid”. După cum anticipează și titlul, este vorba despre mesajele ciudate pe care nu ai cum să le ocolești dacă îți faci cont.

Mai multe femei povestesc despre cele mai bizare mesaje și cele mai… ingenioase replici de agățat pe care le-au primit. Un lucru e cert: te vor face să zâmbești, iar în același timp să te gândești mai bine în cazul în care ai luat în calcul ideea de a folosi o astfel de aplicație.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail