Noul trailer la Jurassic World vă spune aproape toată povestea filmului în două minute [VIDEO]

Jurassic World, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, a primit de curând un trailer puțin prea cuprinzător.

Cei care nu au văzut trailer-ul și care încă mai vor să fie surprinși în vreun fel de acțiunea acestui film, vă avertizăm încă de acum: nu vă uitați la el! Cel mai nou trailer pentru Jurassic World are două minute și 40 de secunde. În tot acest timp, vă sunt prezentate atât de multe cadre interesante și imagini pe care nu le-ați văzut până acum, încât este greu de crezut că Jurassic World mai are ceva de ascuns.

Din câte se pare, acțiunea va evolua în felul următor: parcul a fost redeschis între timp, iar personajul jucat de Chris Pratt este capabil să stea pe lângă trei Velociraptori fără a fi mâncat de viu. Sistemele de securitate dau greș încă o dată, dinozaurul cel mai mare (probabil singurul element important despre care încă nu știm atât de multe lucruri) scapă, iar oamenii, în frunte cu eroul nostru principal menționat mai devreme, par a se folosi de alți dinozauri pentru a-l învinge.

Desigur, se poate ca această interpretare să fie greșită, și tocmai de aceea vă invităm să vă uitați la trailerul de mai jos. Jurassic World va apărea în cinematografele din toată lumea începând cu data de 12 iunie.

Bogdan Cristea
16:11 21.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video