”Sărbători fericite!”: noul doodle de la Google marchează venirea Crăciunului

”Sărbători fericite!”: noul doodle de la Google marchează venirea Crăciunului

Google a lansat un nou ”doodle”, sau imaginea reprezentativă de deasupra căsuței unde introduceți cuvintele pentru căutare, de ”Sărbători fericite”, cu figurine decupabile, dedicate sărbătorilor de Crăciun.

Doodle-urile de la Google sunt, de obicei, introduse de gigantul american pentru a sărbători diferite festivități anuale, sau pentru a marca importanța unui personaj istoric important cum a fost, recent, Beethoven.

Însă, cum sărbătorile de iarnă aproape au venit, Google a decis să introducă, din nou, un doodle cu tematică de Crăciun. Păstrând un spirit jucăuș, compania a venit de data aceasta cu un doodle făcut din figurine decupabile sub forma un steluțe, dulciuri, cadouri și stele, desenate de Robinson Wood. Cuvântul ”Google” a fost compus din animăluțe precum o pisică pentru litera ”G”, și o bufniță pentru litera ”O.” Apăsarea doodle-ului duce la căutarea ”Sărbători fericite”.

În Occident, sărbătoarea Crăciunului începe pe 23 decembrie, este apoi urmată de ziua de Crăciun pe 25 decembrie și apoi Anul Nou. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă de anul trecut, Google a făcut un doodle asemănător astfel încât să surprindă distracția copiilor desenând un ren care trage o sanie de zăpadă plină cu copii. Acum doi ani, Google a mizat pe un doodle ceva mai simplu, în stil Raymond Briggs ce ilustra o căsuță singuratică într-un miez de iarnă, noaptea.

Ținând cont de importanța pe care Google o dă doodle-urilor sale e posibil ca gigantul american să mai adauge și alte imagini reprezentative până în 2016, mai ales cu ocazia Anului Nou. Sărbători fericite și din partea echipei Playtech!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: